Cytruskowo
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie taki mam zamiarWygląda na pozytywny moim zdaniem. Ale dla pewności musisz powtórzyć najlepiej z porannego moczu
Oj kurde szczerze Ci powiem ze nawet nie wiem co to jest , wpisałam w wujka Google i nie mam pojęcia jak długa mam fazę. Na betę nie pójdę bo póki co jestem za granicą wiec pozostaje mi zwykły test .Test pozytywny. Gratuluje wiesz jak długa fazę lutealna masz? Możesz powtórzyć test lub iść na betę z przyrostem
Oj kurde szczerze Ci powiem ze nawet nie wiem co to jest , wpisałam w wujka Google i nie mam pojęcia jak długa mam fazę. Na betę nie pójdę bo póki co jestem za granicą wiec pozostaje mi zwykły test .
Aaa oto chodzi to w poniedziałek 13.06 według kalendarzyka , a ginekolog obliczył mi na niedzielę 12.06 . Test robiłam popludniu dzisiaj .Czyli nie masz pewności kiedy owu była? [emoji16] Ok, a ten test robiłaś rano? Jeśli tak to ja bym następny zrobiła pojutrze (ale zapewne jestem osamotniona w takim podejściu), a jeśli popołudniu to zrobiłabym jutro rano [emoji3526]
Aaa oto chodzi to w poniedziałek 13.06 według kalendarzyka , a ginekolog obliczył mi na niedzielę 12.06 . Test robiłam popludniu dzisiaj . [emoji16]
18 dni po owulacji. Jasniutka ta kreseczka, ale może późno doszło do zagnieżdżenia [emoji1696] No i popoludniu robiony [emoji16] trzymam kciuki! Z rannego moczu będzie napewno dużo ładniejsza [emoji16] koniecznie rano się pochwał!
Niestety intensywność kreski nie powie czy jest wszystko ok ponieważ nie służy do takiej oceny. Na pewno Twoje testy są pozytywne jeżeli chcesz potwierdzenia to zrób badanie beta hcg i powtorz po 48 h.Mam pytanie, robiłam 14 dni od owulacji. Jest ok? To moja pierwsza ciąża. Dobre sa te kreseczki? Sorka za głupie pytanie