reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak czy nie ?

Cytruskowo

Zaciekawiona BB
Kreska jest słabo widoczna, jestem 3 dni po okresie , co myślicie? Jutro zrobię rano ponownie

Załączniki

• 20210630_142543.jpg
    20210630_142543.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 932
reklama
Test pozytywny. Gratuluje 😉 wiesz jak długa fazę lutealna masz? Możesz powtórzyć test lub iść na betę z przyrostem 😉

Test pozytywny. Gratuluje 😉 wiesz jak długa fazę lutealna masz? Możesz powtórzyć test lub iść na betę z przyrostem 😉
Oj kurde szczerze Ci powiem ze nawet nie wiem co to jest , wpisałam w wujka Google i nie mam pojęcia jak długa mam fazę. Na betę nie pójdę bo póki co jestem za granicą wiec pozostaje mi zwykły test .

Oj kurde szczerze Ci powiem ze nawet nie wiem co to jest , wpisałam w wujka Google i nie mam pojęcia jak długa mam fazę. Na betę nie pójdę bo póki co jestem za granicą wiec pozostaje mi zwykły test .

Czyli nie masz pewności kiedy owu była? [emoji16] Ok, a ten test robiłaś rano? Jeśli tak to ja bym następny zrobiła pojutrze (ale zapewne jestem osamotniona w takim podejściu), a jeśli popołudniu to zrobiłabym jutro rano [emoji3526]

Czyli nie masz pewności kiedy owu była? [emoji16] Ok, a ten test robiłaś rano? Jeśli tak to ja bym następny zrobiła pojutrze (ale zapewne jestem osamotniona w takim podejściu), a jeśli popołudniu to zrobiłabym jutro rano [emoji3526]
Aaa oto chodzi to w poniedziałek 13.06 według kalendarzyka , a ginekolog obliczył mi na niedzielę 12.06 . Test robiłam popludniu dzisiaj . 😁

Aaa oto chodzi to w poniedziałek 13.06 według kalendarzyka , a ginekolog obliczył mi na niedzielę 12.06 . Test robiłam popludniu dzisiaj . [emoji16]

18 dni po owulacji. Jasniutka ta kreseczka, ale może późno doszło do zagnieżdżenia [emoji1696] No i popoludniu robiony [emoji16] trzymam kciuki! Z rannego moczu będzie napewno dużo ładniejsza [emoji16] koniecznie rano się pochwał!

18 dni po owulacji. Jasniutka ta kreseczka, ale może późno doszło do zagnieżdżenia [emoji1696] No i popoludniu robiony [emoji16] trzymam kciuki! Z rannego moczu będzie napewno dużo ładniejsza [emoji16] koniecznie rano się pochwał!

Mam pytanie, robiłam 14 dni od owulacji. Jest ok? To moja pierwsza ciąża. Dobre sa te kreseczki? Sorka za głupie pytanie 🤣

Załączniki

• 8bb0a18e-0eca-4fbb-ba09-08a41f1b0609.jpg
    8bb0a18e-0eca-4fbb-ba09-08a41f1b0609.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 192
reklama
Mam pytanie, robiłam 14 dni od owulacji. Jest ok? To moja pierwsza ciąża. Dobre sa te kreseczki? Sorka za głupie pytanie 🤣
Niestety intensywność kreski nie powie czy jest wszystko ok ponieważ nie służy do takiej oceny. Na pewno Twoje testy są pozytywne :) jeżeli chcesz potwierdzenia to zrób badanie beta hcg i powtorz po 48 h.
Trzymam kciuki ✊

Do góry