reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
No ja się dowiedziałam dzis od Adama że dziecko zamęczam tym gadaniem o nocniku. Ale widze efekt. Dzis tez rano sucha pielucha, usiadł i zaraz zrobił. Potem ładnie wstał a ja go pochwalilam. Biegal potem bez pieluchy. Jak wyszłam do pracy to juz nie wiem, ale prosilam żeby Olka wysadzał. To jest zwyczajne lenistwo i tyle!
Ostatnia edycja:
Joaśka - no i widzisz:-) Powoli, powoli i do matury Jagódka pozbędzie sie pampersów;-)
A my jutro wyjeżdżamy nad morze i na ten tydzień wracam do pampków. Nie mogę sobie pozwolić, żeby Inguch obsikiwał cudze łóżko bo, niestety, wpadek jest jeszcze sporo.
A my jutro wyjeżdżamy nad morze i na ten tydzień wracam do pampków. Nie mogę sobie pozwolić, żeby Inguch obsikiwał cudze łóżko bo, niestety, wpadek jest jeszcze sporo.
To mi nie załatwi sprawy - Inguch jak sika, to również i kołdra jest mokra i często poduszka.
Nie chcę, żeby potem ktoś miał do mnie pretensje - słuszne zresztą.
Będę się starała ją wysadzać, żeby pampers był suchy. W sumie tydzień przerwy w odstawianiu to nie tragedia.
Nie chcę, żeby potem ktoś miał do mnie pretensje - słuszne zresztą.
Będę się starała ją wysadzać, żeby pampers był suchy. W sumie tydzień przerwy w odstawianiu to nie tragedia.
reklama
Podziel się: