reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

reklama
No ja się dowiedziałam dzis od Adama że dziecko zamęczam tym gadaniem o nocniku. Ale widze efekt. Dzis tez rano sucha pielucha, usiadł i zaraz zrobił. Potem ładnie wstał a ja go pochwalilam. Biegal potem bez pieluchy. Jak wyszłam do pracy to juz nie wiem, ale prosilam żeby Olka wysadzał. To jest zwyczajne lenistwo i tyle!

Ostatnia edycja:
No i nas ruszyło, w końcu:tak: Atos nie robi do nocnika tylko na kibelek siada;-) ale sam.... jak chce idzie,siada i nawet kilka razy zrobił.... wiec cierpliwośc popłaca;-)

U nas wczoraj było siku do ubikacji w przerwie w kąpieli.
I najważniejsze - bez płaczu :-D
Widzę światełko w tunelu

Joaśka - no i widzisz:-) Powoli, powoli i do matury Jagódka pozbędzie sie pampersów;-)

A my jutro wyjeżdżamy nad morze i na ten tydzień wracam do pampków. Nie mogę sobie pozwolić, żeby Inguch obsikiwał cudze łóżko:zawstydzona/y: bo, niestety, wpadek jest jeszcze sporo.

To mi nie załatwi sprawy - Inguch jak sika, to również i kołdra jest mokra i często poduszka:tak:.
Nie chcę, żeby potem ktoś miał do mnie pretensje - słuszne zresztą.
Będę się starała ją wysadzać, żeby pampers był suchy. W sumie tydzień przerwy w odstawianiu to nie tragedia.

reklama
W sumie fakt, o kołdrze nie pomyślałam.
Ale tłumaczy mnie brak doświadczeń w tej dziedzinie. No, poza moimi, ale tych, jakoś nie pamiętam :)

Do góry