reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

reklama
My po szpitalu odpuszczamy sobie nauke sikania do wc czy nicnika.Moze po nowym roku zaczniemy zobaczymy.A tu nawet 4 latki lataja w pampersach wiec mam czas:-D:-D

Witam po dłuuugiej przerwie!!! Melduję swój powrót na bb :-)

Jeśli chodzi o nocnik to muszę pochwalić moją córcie - od ok. 2 tygodni robi ślicznie do nocniczka, często na niego siada. Jestem z niej strasznie dumna. Zegnajcie pampersy :tak::-):tak:

Iza witaj:-) długo Was nie było. Napisz cos wiecej co u Was słychac.
My Vici podobnie, narazie odpuszczam nocnik, 6 mamy operacje wodniaczka i moze za jakiś czas bedziemy probowac siadania na nocnik.

Iza, witaj:-)

U nas za to króluje kibelek (bejek) - Ingusia na nocnik robi bardzo rzadko i to tylko u babci, gdzie jest grający.
A na kibelku jest bardzo dumna:-p Dodam, że robi bez żadnej nakładki i nie pozwala mi się trzymać:-). Jest to o tyle wygodne, że nie muszę ze sobą wozić żadnego sprzętu do siusiania:tak:.
Kupkę też robi na kibelek:tak:

Witaj Iza1
No to gratulacje dla toaletowcow i nocnikowcow:) My jeszcze robimy w pampa jak narazie siadamy sobie na nocniczek i czasami cos w nim zostanie :-) Ale za porzadna nauke korzystania jakos nie moge sie wziasc :-(

Kurcze, tak czytam, ze Wasze maluchy sikaja co godzina... i zaczelam sie martwic, bo Viki siusia co 4-5h.
Juz kiedys mnie to zaniepokoilo, ale uznalam, ze to pewnie normalne.

NO co ty moja Maja tez sika rzadko. Wszystko zalezy od tego ile dziecko pije, Maja pije mnostwo i czasami sika 3 razy w ciagu godziny a czasmi zrobi jednego sika w ciagu 2 godz.

reklama
Do góry