reklama
Kamea
Fanka BB :)
No to się ciesze przeogromnie. Szymonku, już nas tak nie strasz łobuzie!;-)
Majka_22
Wioluniu, ogromnie się cieszę!!!
Codziennie z niepokojem tu zaglądałam czekając na wieści o Szymku. Tym razem chyba można już napisać - brawo dzielny Maluszku! Nie spodziewałam się, że tak szybko zejdzie z tlenu. Nadal o Was myślimy. Szymusiu zdrowiej szybciutko, bo czekają na Was z domku :-)
Codziennie z niepokojem tu zaglądałam czekając na wieści o Szymku. Tym razem chyba można już napisać - brawo dzielny Maluszku! Nie spodziewałam się, że tak szybko zejdzie z tlenu. Nadal o Was myślimy. Szymusiu zdrowiej szybciutko, bo czekają na Was z domku :-)
asso
Mama Kacpra i Bartosza
Super wieści, Widać Szymcio wziął przykład z Wojtusia i zbiera się już do domku.
I proszę mi już takich numerów nie robić, zrozumiano????????
I proszę mi już takich numerów nie robić, zrozumiano????????
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Wiolu super wieści, jeszcze troszkę i będziecie w domku.
wiolunia82
No to Ciocie wykrakałyście!!! Oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa
DZIŚ WRÓCILIŚMY DO DOMKU!!! Szymek osłuchowo czysty, od nowa się zadomawiamy
Dziękuję kochane za każde ciepłe słowo, za wsparcie, za to, że byłyście, kiedy najbardziej tego potrzebowałam....dziękuję.
DZIŚ WRÓCILIŚMY DO DOMKU!!! Szymek osłuchowo czysty, od nowa się zadomawiamy
Dziękuję kochane za każde ciepłe słowo, za wsparcie, za to, że byłyście, kiedy najbardziej tego potrzebowałam....dziękuję.
asso
Mama Kacpra i Bartosza
Wiolu super wieści, bardzo się cieszę. Nawet nie wiesz jak się bałam...........
reklama
amethys
mother of five
super super super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby to był juz ostatni raz kiedy szymus laduje w szpuitalu... Szymuś dzielny jestes ... to na pewno po mamie!
Oby to był juz ostatni raz kiedy szymus laduje w szpuitalu... Szymuś dzielny jestes ... to na pewno po mamie!
Podziel się: