reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam wsparcia

Dzień dobry, Opowiem wam moja historie mam 37 lat 5 lat temu na świecie powitaliśmy cudownego chłopca,jednak marzyliśmy o jeszcze jednym dziecku i tak przez długi czas nic... w tym w marcu udało się jednak od 5 tygodnia miałam plamienia od razu dostała duphostan oraz zaax jednak w 9 tc serduszko przestało bic😞lekarz kazal odsyawiv leki i na drugi dzień 11 maja poszło, szybko przestałam krwawić 22 bylam na kontroli było czysto. 4 czerwca dostałam okres a 9...krwotok taki ze szok beż bólu lało się ze mnie wraz ze skrzepami wielkości dłoni w szpitalu szybka akcja zabieg... wszystko się dobrze skończyło. Dziś znów jestem w ciąży, ale...poszłam na wizytę w 5tc i 2 dni a mój lekarz...ze jest źle i dawno czegoś takiego nie widział i wiecie co ??? Dal mi skierowanie na zabieg... 14.10 beta 1043, 16.10 2640

Pojechałam na szpital tam lekarz na mnie czekał zrobił usg i mówi że jest wczesna ciaza brak echa I fhr ale za tydzień mam przyjść ponownie, na drugi dzień po tym czyli 24.10 beqta 36373

Wtf????? Czemu pierwszy pajac od razu mnie na zabieg wysłał ???

reklama
Może pierwszy lekarz miał kiepski sprzęt do USG? Co wg niego było źle?

Na Twoim miejscu konsultowała bym jeszcze z innym lekarzem

Nic nie powiedział co widzi, drugi kazal czekać,bo to wczesna ciąża i nie można podejmować decyzji. Ten pierwszy to mój lekarz od lat i sama nie umiem zrozumieć dlaczego od razu zabieg wg niego. Jak opowiedziałam jemu sytuację oraz ostatnią betę to jedynie powiedział zr trzeba czekać. Cyrk

5t2d to jeszcze bardzo wcześnie i na słabym sprzęcie USG może być niewiele widać. Nie pozostaje nic innego jak czekać na kolejną wizytę.

5t2d to jeszcze bardzo wcześnie i na słabym sprzęcie USG może być niewiele widać. Nie pozostaje nic innego jak czekać na kolejną wizytę.
No też tak myślę, nie ukrywam że już 3 noce prawie nie spałam . Straciłam zaufanie do mojego lekarza pierwszy raz zwatpialam jak po poronieniu nie widział potrzeby zabiegu a później krwotok, teraz to. On nie mówił by poczekać czy jechać na konsultacje tylko od razu ,że umowi mnie na zabieg

Dzień dobry, Opowiem wam moja historie mam 37 lat 5 lat temu na świecie powitaliśmy cudownego chłopca,jednak marzyliśmy o jeszcze jednym dziecku i tak przez długi czas nic... w tym w marcu udało się jednak od 5 tygodnia miałam plamienia od razu dostała duphostan oraz zaax jednak w 9 tc serduszko przestało bic😞lekarz kazal odsyawiv leki i na drugi dzień 11 maja poszło, szybko przestałam krwawić 22 bylam na kontroli było czysto. 4 czerwca dostałam okres a 9...krwotok taki ze szok beż bólu lało się ze mnie wraz ze skrzepami wielkości dłoni w szpitalu szybka akcja zabieg... wszystko się dobrze skończyło. Dziś znów jestem w ciąży, ale...poszłam na wizytę w 5tc i 2 dni a mój lekarz...ze jest źle i dawno czegoś takiego nie widział i wiecie co ??? Dal mi skierowanie na zabieg... 14.10 beta 1043, 16.10 2640

Pojechałam na szpital tam lekarz na mnie czekał zrobił usg i mówi że jest wczesna ciaza brak echa I fhr ale za tydzień mam przyjść ponownie, na drugi dzień po tym czyli 24.10 beqta 36373

Wtf????? Czemu pierwszy pajac od razu mnie na zabieg wysłał ???

Od bety 10 tys. powinno być widać zarodek z bijącym sercem.

Generalnie ciężko powiedzieć czemu pierwszy lekarz dał takie, a nie inne skierowanie. Oprócz bety nie wiemy nic. Jakie są wielkości pęcherzyków, zarodka itd. Może np pęcherzyk żółtkowy jest przerośnięty? No takie zagdywanki 🤷‍♀️

reklama
Od bety 10 tys. powinno być widać zarodek z bijącym sercem.

Generalnie ciężko powiedzieć czemu pierwszy lekarz dał takie, a nie inne skierowanie. Oprócz bety nie wiemy nic. Jakie są wielkości pęcherzyków, zarodka itd. Może np pęcherzyk żółtkowy jest przerośnięty? No takie zagdywanki 🤷‍♀️
W szpitalu po usg mam wpisane pęcherzyk ciazowy 3mm bez echa i fhr

Do góry