Dzień dobry, Opowiem wam moja historie mam 37 lat 5 lat temu na świecie powitaliśmy cudownego chłopca,jednak marzyliśmy o jeszcze jednym dziecku i tak przez długi czas nic... w tym w marcu udało się jednak od 5 tygodnia miałam plamienia od razu dostała duphostan oraz zaax jednak w 9 tc serduszko przestało biclekarz kazal odsyawiv leki i na drugi dzień 11 maja poszło, szybko przestałam krwawić 22 bylam na kontroli było czysto. 4 czerwca dostałam okres a 9...krwotok taki ze szok beż bólu lało się ze mnie wraz ze skrzepami wielkości dłoni w szpitalu szybka akcja zabieg... wszystko się dobrze skończyło. Dziś znów jestem w ciąży, ale...poszłam na wizytę w 5tc i 2 dni a mój lekarz...ze jest źle i dawno czegoś takiego nie widział i wiecie co ??? Dal mi skierowanie na zabieg... 14.10 beta 1043, 16.10 2640
Pojechałam na szpital tam lekarz na mnie czekał zrobił usg i mówi że jest wczesna ciaza brak echa I fhr ale za tydzień mam przyjść ponownie, na drugi dzień po tym czyli 24.10 beqta 36373
Wtf????? Czemu pierwszy pajac od razu mnie na zabieg wysłał ???
Pojechałam na szpital tam lekarz na mnie czekał zrobił usg i mówi że jest wczesna ciaza brak echa I fhr ale za tydzień mam przyjść ponownie, na drugi dzień po tym czyli 24.10 beqta 36373
Wtf????? Czemu pierwszy pajac od razu mnie na zabieg wysłał ???