reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

mamcia10 serdecznie gratuluję ;-) Dużo zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :-) Ach, ja ja bym chciała takiego małego szkraba mieć w brzuszku :tak: Ale może nie długo:-)

reklama
A jak wygląda to w teraźniejszości? Też sie przeprowadziła do Warszawy, dzwoni do mnie tylko wtedy, jak z moim. P jedziemy samochodem do domu, to wtedy do mnie dzwoni, bo chce się zabrać z nami... A jak nam się popsuł samochód to ona się śmiała i powiedziała,, po co wam samochód, nie lepiej kupić sobie bilet i jeździć autobusem?":no: krew mnie w tym momencie zalała:no: A tak to pchała tyłek do samochodu, eh
Kontakt już całkowicie się urwał, kiedy zaszłam w ciążę.... Nie odzywała się do mnie... I już po ,,przyjaciółce". Tak jak zostało wspomniane wcześniej, lepiej nie mieć przyjaciółki jak mieć taką jak np. ja...

Cieszę się, że jest takie forum:tak:

Iwonka ja tak mam z siostrą. Jak ja narzekam że coś nam się w samochodzie popsuło to ona się śmieje że dobrze nam tak ale jak długo pracuje a ubzdura jej się na weekend na wieś jechać to oczywiście dzwoni do nas żeby po nią do Warszawy jechać bo z moim bratem się boi jeździć

Hej dziewczyny ja juz po usg. nareszcie po prawie 3 mies. zobaczylam swoje malenstwo :) az sie poplakalam ze szczescia :) U nas dzis ladna pogoda i az humorek sie poprawl ;)

Mamcia gratuluję. Super uczucie zobaczyć fasolkę na monitorze. Ach aż troszkę zazdroszczę (oczywiście tak pozytywnie) bo ja już raczej tego widoku nie doznam. No chyba żeby los mi spłatał figla;-):-D

mamcia10 serdecznie gratuluję ;-) Dużo zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :-) Ach, ja ja bym chciała takiego małego szkraba mieć w brzuszku :tak: Ale może nie długo:-)

Iwonka na pewno się doczekasz. Widzę że Ty aniołkowa mam tak jak ja. Ja prawie rok po stracie aniołka zaszłam w ciążę i teraz cieszę się Natusią która ma już półtora roku:-)

iwonka jeszcze wszystko przed toba...na pewno bedziesz miala taka Mala Kruszynke:blink:

no ja tez zazdroszcze haha ja to moze tak za 2lata cos wykombinuje haha

Tez mialam taka przyjaciolke do 3roku zycia sie znamy! do szkoly razem, w jednej lawce. Pamietam jak mamy nas odprowadzaly i mi mama kupila paczka a jej nie i juz obrazona,albo wlasnie z tymi ciuchami tez,jak cos nowego obrazona duzo by tego wymieniac!!!! haha

Teraz zazdrosci dziecka,ale sama sie nie postara bo sie boi tez sie balam jak to bedzie z maluszkiem ale teraz niczego nie zaluje!!!!

maly ma 2 latka
Zrob sobie suwaczek ;) Ja siedze i cal czas ogladam zdjecie malenstwa :) za 2 tyg. jade do polski i ciekawe jak znajomi bo rok juz nie bylam. Co do przyjacolki to mialam jedna a od 9 lat nie rozmawiamy teraz mamy rodziny dzieci i mysle jakie to jest glupie tyle lat nie gadac a poszlo o glupstwo :sorry:

wstyd sie przyznac ale nie umiem robic suwaczkow haha

Ja tez nie umialam,ale kombinowalam ostro;-)
Wejdz w ''edytuj sygnature'' ale najpierw musisz w ogole ten suwaczek stworzyc....wiec kiliknij chociazby w moj i tam bedzie wszystko pokazane....na koncu musisz wkleic BBcode ,sprobuj,ja tez nie mialam o tym pojecia ale to jest naprawde proste:-)

reklama
Do góry