dorota666gazeta
Zaciekawiona BB
Niewiem co mam zrobić zaszłam w niechciana ciążę aktualnie mam pod opieką dwie córki w tym jedna niepelnosprawna jestem w bardzo trudnej sytuacji. Jestem na świadczeniu pielęgnacyjnym wynajmuje mieszkanie .Moja sytuacja jest bardzo ciężka finansowd kilku lat jestem po rozwodzie. Nie mam n8kogo do logo mogę się zwrócić o pomoc rodzina która miała się okazać wsparciem niestety odwróciła się jeszcze wówczas jak odeszłam od męża.Od pewnego czasu sporykalam się z kimś okazał się oszustem teraz udaje że nie ma problemu a ja zaszłam w ciążę i zostałam z tym sama.Ani pod względem finansowym ani pod innym nie jestem w stanie i niewyobrazam sobie funkcjonować z kolejnym dzieckiem niewiem co mam zrobić .Do kogo sie zwrócić o pomoc.Jestem zalamana .Na wynajem już teraz mnie niestac n8ewiem gdzie nam iść jedna córka ma 11 lat jest nieoelnosprawna druga prawie 18 uczy się.Nie nam wsparcia od nikogo.Facet się ulotnił jak mu powiedziałam o ciazy mówi że sobie ja wymyśliłam i że to nie możliwe a jednak mam skończone 41 lat.Prosze o pomoc na opiekunkę mnie nie stać pisze o tym bo się nierozdwoje jak urodzę to dziecko kto się zajmie chora córka i jej leczeniem jestem zalamana.Nie mogę zwrócić się o pomoc do nikogo bawet nie mam zadnej kolezanki nikogo.Z urzędu miasta odmówili mi mieszkania bo mi metraż przekroczył jestem zagrożona bezdomnością teraz zostałam wymeldowana z miejsca gdxue mieszkałam bo byka szwagierka mnie i moje dzieci wymeldowała pozostaje bez meldunku.Ze względu va przemoc jestem po rozwodzie.Co mam zrobić w moheb sytuacji jestem zalamana