reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Aaa dziewczyny straszna lipa. Jestem w szpitalu i nic. Dali mi balonik,ktory mało co podzialal, potem kroplowke z oxy i były skurcze..już się cieszyłam,że coś ruszyło,ale po kroplowce znowu nic. Teraz mam dzień przerwy, nic nie będą robić a jak samo nie ruszy to jutro znowu oxy. Już mam tego dość
Słońce dasz rade juz nie dlugo i bedziecie w dwójkę dasz rade kochana juz ostatnia prosta. . tulam mocno i zycze szybkiego rozwiazania ja niestety tez sie meczylam pierw masaz szyjki potem balonik oksy nic nie pomagało na koniec zastrzyk w pupencje :(;) itak mnie meczyli 3 dni gdzie juz dawno było po terminie

reklama
U nas w porzadku. Staramy się przetrwać upały. Sarunia zaczęła łapać zabawki w raczki, uśmiecha się do wszystkich i jest mega kochana. Wozimy się już w spacerowce od miesiąca bo tak gorąco a młoda chce wszystko widzieć.
A co u was???

U nas tez gorąco, Zosia ma juz dwie dolne jedynki, tez przesiedlismy sie do spacerowki, juz na dobre. Pozdrawiamy z Myczkowcow
1528561391048.jpg

Załączniki

• 1528561391048.jpg
    1528561391048.jpg
    351,2 KB · Wyświetleń: 820
reklama
0202oliwcia, ja nie robiłam jeszcze badań pod katem mutacji. Dlatego zrobiłam homocysteine, czy mimo tego ze wynik jest ok to jest szansa ze może wystąpić u mnie ta mutacja?

Do góry