reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dziewczyny,ale macie przeboje, ciągle coś się u Was dzieje. Szkoda, że nie wiem jak Wam doradzić, nie mam doświadczenia.. ale rozumiem,że się martwisz Oliwcia. A pediatra ma jakieś na to rozwiązanie?
U mnie spokój. Wczoraj miałam skurcze tak,że się zastanawiałam czy już coś się rozkręca, ale przeszło. Dzis trochę też, ale zdecydowanie mniej. W poniedziałek mam dopiero wizytę. I tak czekam, w sumie to jest jeszcze trochę czasu;)

Kochana jak się miewasz?? Jak skurcze ??

reklama
U mnie cisza. Nic się narazie nie zapowiada, a lekarz już mi wyznaczył wizytę po terminie. Chodzę po schodach, skacze na piłce i takie tam:biggrin2:

hej jesteśmy w domu wczoraj wieczorem wyszłysmy byłysmy od piątku niunia zniosła w miare dobrze szpital bardzo mało spała nie miała wenflonu pobierali jej dwa razy krew z główki i raz z paluszka miała testy alergiczne robione wyszła nam alergia na mleko (bmk) i na seler teraz czeka nas ścisła dieta obie bo nadal mamy zamiar sie karmić piersią bo i nawet w sumie innego wyjścia nie mamy bo ona nie akceptuje butelki i w ogóle do tego mamy niedobór witaminy d bardzo niski poziom i niedobór parathormonu za 2 tyg powtórka badań czekamy an wyniki badań na celiakie ..
Od piątku do środy przybrała 10 g

hej jesteśmy w domu wczoraj wieczorem wyszłysmy byłysmy od piątku niunia zniosła w miare dobrze szpital bardzo mało spała nie miała wenflonu pobierali jej dwa razy krew z główki i raz z paluszka miała testy alergiczne robione wyszła nam alergia na mleko (bmk) i na seler teraz czeka nas ścisła dieta obie bo nadal mamy zamiar sie karmić piersią bo i nawet w sumie innego wyjścia nie mamy bo ona nie akceptuje butelki i w ogóle do tego mamy niedobór witaminy d bardzo niski poziom i niedobór parathormonu za 2 tyg powtórka badań czekamy an wyniki badań na celiakie ..
Od piątku do środy przybrała 10 g

To może ta alergia to wynik słabego przybierania na wadze ? Co mówią lekarze?
Dzielne jesteście najważniejsze ze już po :)

To może ta alergia to wynik słabego przybierania na wadze ? Co mówią lekarze?
Dzielne jesteście najważniejsze ze już po :)
Lekarze chyba olali ten temat bo mamy dwa wyniki które ich niepokoją i zajeli sie właśnie tym :szok::no: mamy zapowiedziane że jak bedzie bardzo zle to dzwonia i mamy wracac na oddział jak dostaną wyniki

Oliwcia trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

U nas dalej cisza. Jakieś sprawdzone domowe sposoby na wywołanie porodu? Próbowałam już seksu, długich spacerów, sprzątania razem z myciem okien, chodzenia po schodach w tą i spowrotem i skakania na piłce:) coś jeszcze przychodzi Wam do głowy?

reklama
Do góry