reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Po 16 to z domu nie wychodzimy bo strach wyjsc. A jak tu nie wyjsc jak tak ładnie ... masakra... musiałam się pożalić trochę Przepraszam

reklama
Oliwcia dobrze ze Niunia będzie miała diagnostykę w szpitalu. Takie badania są ważne i nakieruja na odpowiednie leczenie. Małgosia w końcu zacznie przybierać może taka jej uroda ze jest drobinka. Mojej koleżanki synek ma tez 8 mcy a głównie cycek i nie chce Za bardzo obiadków ani nic innego. I tez ma z nim problem. Tak wiec chyba to nasze mleko jest najlepsze skoro dzieciaczki nie chcą nic innego...

Po 16 to z domu nie wychodzimy bo strach wyjsc. A jak tu nie wyjsc jak tak ładnie ... masakra... musiałam się pożalić trochę Przepraszam
Codziennie o stałej porze to mi to na kolkę wygląda kochana :-(
Co do diagnostyki Małgosi to powiem tak dla mnie może byc szczuplutka i nie wiele ważyć ale musi jeść i pić :no::no2:

Młoda je espumi-san i delicol i to nie są kolki bo kolki jej minęły po tym pierwszym leku. Byłam dzisiaj u położnej obejrzała wysłuchała i stwierdziła ze wszystko jest ok ze to skok rozwojowy i musimy przeczekać. Dałam jej paracetamol w drodze rozpaczy bo mowie jak pomoze to znaczy ze ja coś boli ale nie zadziałał. Płakała cała drogę do parku uspokoiła się dopiero przy cycu i zasnęła i spała póki wózek jechał. Po południu wsadziłem ja do spacerówki przodem do kierunku jazdy i cała zadowolona była bo wszystko widziała. Oparcie odrobine uniosłem wiec oglądała świat o nie darła się. Będzie najmniejszym dzieckiem w spacerówce na osiedlu hehe. Ale jak to zda egzamin to będę spokojniejsza.
Sara 17 maja skończy 3 miesiące.

Ni_kusia pierwsze co się nasuwa to kolka, ale jak mówisz,że to nie to... Może faktycznie jest taka ciekawska i chce sobie oglądać. A to tylko na spacerze się zdarza?:)
Oliwcia masz racje, mała musi dużo pić, zwłaszcza jeśli ma problem z nerką. Mam nadzieję,że w szpitalu ją dobrze zdiagnozuja.

Młoda je espumi-san i delicol i to nie są kolki bo kolki jej minęły po tym pierwszym leku. Byłam dzisiaj u położnej obejrzała wysłuchała i stwierdziła ze wszystko jest ok ze to skok rozwojowy i musimy przeczekać. Dałam jej paracetamol w drodze rozpaczy bo mowie jak pomoze to znaczy ze ja coś boli ale nie zadziałał. Płakała cała drogę do parku uspokoiła się dopiero przy cycu i zasnęła i spała póki wózek jechał. Po południu wsadziłem ja do spacerówki przodem do kierunku jazdy i cała zadowolona była bo wszystko widziała. Oparcie odrobine uniosłem wiec oglądała świat o nie darła się. Będzie najmniejszym dzieckiem w spacerówce na osiedlu hehe. Ale jak to zda egzamin to będę spokojniejsza.
Sara 17 maja skończy 3 miesiące.
3 Miesiące zaraz tosz to najgorszy skok rozwojowy my mieliśmy armagedon normalnie trzymaj się kochana (Ps jak ten czas szybko leci )
@Magda.Lena87 Małgosia miała K chociaż ze względu na to ze ja sie bałam nie podać cała ciąża na clexanie i acardzie dla mnie to było zbyt ryzykowne

reklama
Ja tez sie balam podania wit K ,ale Zosia ja dostala.

Oliwcia za mna trudny okres, Jas mial w niedziele komunie, jeszcze nie wszystko wrocilo do normy.

Do góry