Zobacz załącznik 846902
Sara skończyła 2 miesiące Rośnie jaka drożdżach ale absorbuje cały mój czas. Wieczorem padam nie mam siły. Ale jest kochana brzuszek mniej boli wiec jestem spokojniejsza
Prześliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 846902
Sara skończyła 2 miesiące Rośnie jaka drożdżach ale absorbuje cały mój czas. Wieczorem padam nie mam siły. Ale jest kochana brzuszek mniej boli wiec jestem spokojniejsza
Dziękuję za słowa otuchy. Działam cały czas. Liczę że się uda. ZobaczymySarunia prześliczna, popatrz już ma 2 miesiące ale ten czas leci
Małaczarna82 widzisz porób jak najwiecej badań, ja wiem kosztują ale w naszych przypadkach musimy wiedzieć o sobie jak najwiecej. To usg też mozesz zrobić, choć powiem Ci że sama widzisz kazda z nas tu wychodziła z tego samego miejsca co Ty, zobacz pierwsze strony wątku, teraz mamy już Gosie, Vivkę, Sarunię, Zosię czekamy na pierwszego chłopca na Nikusia . Udaje sie tylko znajdź takiego lekarza co coś o tych mutacjach wie, choć by cokolwiek.
@karolinaao co tam u Was słychać? jak nasza mała ślicznotka ?