reklama
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
Czesc samopoczucie narazie w miarę spoko, trochę się męczę i boli mnie w krzyżu,ale energia jeszcze jest zwłaszcza jak taka pogoda Dzisiaj mieliśmy wizytę, wszystko dobrze, szyjka się nie skraca i mały ma ok.2,2kg.
Dziewczyny doradzcie czy jest sens brania pod uwagę szpitala, do którego muszę jechać 50minut? Mój lekarz nie pracuje w żadnym szpitalu, ma tylko swoją klinikę,ale współpracuje z tym właśnie szpitalem i zna tam wszystkich lekarzy. Opinie raczej pozytywne i np.maz moze zostac na noc za opłatą. Mam szpital niedaleko domu, ma różne opinie, lezalam tam na patologii, warunki średnie,np. lazienki wyremontowane,ale tylko na korytarzu (gorzej niz ten dalej), ale jednak pod nosem... lekarze tez są rozni, ale w sumie tamtych nie znam w ogóle. Czym byście się sugerowaly na moim miejscu?
Nie pamiętam czy Was pytałam do kiedy acard? Powiedział mi dziś,że do 35tyg. Tez tak mialyscie?
Jak Wasze maluszki? W taką pogodę to pewnie częściej spacerujecie?
Dziewczyny doradzcie czy jest sens brania pod uwagę szpitala, do którego muszę jechać 50minut? Mój lekarz nie pracuje w żadnym szpitalu, ma tylko swoją klinikę,ale współpracuje z tym właśnie szpitalem i zna tam wszystkich lekarzy. Opinie raczej pozytywne i np.maz moze zostac na noc za opłatą. Mam szpital niedaleko domu, ma różne opinie, lezalam tam na patologii, warunki średnie,np. lazienki wyremontowane,ale tylko na korytarzu (gorzej niz ten dalej), ale jednak pod nosem... lekarze tez są rozni, ale w sumie tamtych nie znam w ogóle. Czym byście się sugerowaly na moim miejscu?
Nie pamiętam czy Was pytałam do kiedy acard? Powiedział mi dziś,że do 35tyg. Tez tak mialyscie?
Jak Wasze maluszki? W taką pogodę to pewnie częściej spacerujecie?
0202oliwcia
Fanka BB :)
Z dnia na dzien nie zauwazylam skutków ubocznychDziewczyny jak schodzilyscie z Acardu? Z dnia na dzień? Jakieś skutki uboczne?
0202oliwcia
wczoraj byłam z Małgosia u neurologa w sprawie ustalenia jakiegos toku szczepien miśka do tej pory nie szczepiona ( tylko zoltaczka w szpitalu ) i co mamy na razie nie szczepić ale ze względów neurologicznych niema zadnych przeciwwskazan wyłącznie nerki kiepskie stale wyniki moczu kiepska waga siatki centylowe i uwaga Moja mutacja jestem w szoku ze kobieta w ogole wiedziała o co chodzi jak wspomnialam o mutacji poronieniach zapytala mnie czemu nie zrobilam Małgosi bsdań Mutacji i Kariotypu kładąc duzy nacisk na Kariotyp pow ze chcieliśmy robić mutacje ale odpuscilismy bo i tak na ta chwile ten wynik nam nic nie daje to pow ze nie prawda bo jest to wazne chociażby ze wzgledu na szczepienie jestem w mega mega szoku
hajmal
Acard bralam do konca 33 tc
Z tym szpitalem to ja bym chyba wybrala ten dalszy, ale jak by sie cos dzialo zlego to wtedy jedz gdzie mozesz najblizej. Tyle ze bedzie dobrze i na pewno zdazysz dojechac.
Moja mala Zosiula to juz kawal dziewczyny choc wazy tylko 7 kg i jest na 10 centylu. Czas pedzi nieublagalnie, chciala bym te chwile zachowac na dluzej.
Z tym szpitalem to ja bym chyba wybrala ten dalszy, ale jak by sie cos dzialo zlego to wtedy jedz gdzie mozesz najblizej. Tyle ze bedzie dobrze i na pewno zdazysz dojechac.
Moja mala Zosiula to juz kawal dziewczyny choc wazy tylko 7 kg i jest na 10 centylu. Czas pedzi nieublagalnie, chciala bym te chwile zachowac na dluzej.
wczoraj byłam z Małgosia u neurologa w sprawie ustalenia jakiegos toku szczepien miśka do tej pory nie szczepiona ( tylko zoltaczka w szpitalu ) i co mamy na razie nie szczepić ale ze względów neurologicznych niema zadnych przeciwwskazan wyłącznie nerki kiepskie stale wyniki moczu kiepska waga siatki centylowe i uwaga Moja mutacja jestem w szoku ze kobieta w ogole wiedziała o co chodzi jak wspomnialam o mutacji poronieniach zapytala mnie czemu nie zrobilam Małgosi bsdań Mutacji i Kariotypu kładąc duzy nacisk na Kariotyp pow ze chcieliśmy robić mutacje ale odpuscilismy bo i tak na ta chwile ten wynik nam nic nie daje to pow ze nie prawda bo jest to wazne chociażby ze wzgledu na szczepienie jestem w mega mega szoku
Kochana, a gdzie taką specjalistkę znalazłaś?
hajmal
Oliwcia gdzie ty znalazlas takiego lekarza. Slodki Boze pamiętacie co mi dopiero powiedziala dr w poradni imunologii (ze sobie moge do kosza wrzucic te badania moje i Zosi) Oliwcia napisz cos wiecej, co to za lekarz i co Ci powiedziala. Bedziecie robic Gosi te badania? Jak ie nazywa ten lekarz ? I jak mozna sie do niej umowic?
reklama
0202oliwcia
Słońce to jest zwykla pani neurolog pow że mamy zrobic kariotyp i mutacje ma nam dac skierowanie na nfz do kliniki ale pierw musze isc po skierowanie do niej nfz bo tak to prywatnie mamy za wszystko nie placic dzis po 15 ide do pediatry po skierowanie i pogadac zobaczymy co nam powie wezme skierowanie i bede sie zapisywała do niej zobaczymy co nam wtedy powie na pierwsza wizyte jestem mega zadowolona zobaczymy jak dalej nas pokieruje ....Oliwcia gdzie ty znalazlas takiego lekarza. Slodki Boze pamiętacie co mi dopiero powiedziala dr w poradni imunologii (ze sobie moge do kosza wrzucic te badania moje i Zosi) Oliwcia napisz cos wiecej, co to za lekarz i co Ci powiedziala. Bedziecie robic Gosi te badania? Jak ie nazywa ten lekarz ? I jak mozna sie do niej umowic?
Pow ze
ta mutacja powoduje takie wady jak wady sluchu wad
y wzroku wady serca i wiele innych
Podziel się: