reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Moze akurat zrobi coreczka niespodzianke. :)

Co do chusteczek to mocze platki bawelniane albo plukam chusteczki sklepowe i takimi wyplukanymi dopiero wycieram pupke. No i musialam sudokrem wlaczyc do smarowania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiecie kobietki co jest najśmieszniejsze ze ja urodziłam się w piątek 13 tego [emoji23]a za tydzień przypada piątek 13tego jeszcze Będzie tak ze malutka zrobi mi psikusa Hahah

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja w piątek 13tego ide do lekarza. Jak się umawialam to nie skojarzyłam:) trochę się przestraszylam i nawet myślałam,żeby zmienic termin, ale chyba
nie wierzę w takie przesądy:)

@0202oliwcia wiem kochana ale pamiętasz jak to było przy pierwszej córci [emoji8]bo dla mnie to dalej to wszystko takie nie realne czekam jak to będzie wyglądało i wogle [emoji85][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Magda.Lena87 co u Ciebie slonko? Jak sie czujesz? Kiedy kolejna wizyta?

@karolinaao jak sie miewasz? Dajesz rade? Dopiero 19stego mogą wywolywac porod? Trzymam kciuki zeby jednak bylo wczesniej ☺

Ja czuje coraz wyrazniejsze kopniaki. Nadal sa delikatne ale rozkoszuje sie kazdym najmniejszym drganiem w srodku ☺

reklama
Do góry