reklama
karolinaao
Fanka BB :)
Kochane dalej czekamy w dwupaku ... ajej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
0202oliwcia
Hej slonka Małgosia jest juz z nami przyszła na świat wczoraj o 16.25 w sumie po 3 dniach wywolywania w ruch poszło masaż szyki , balonik z cewnikiem do macicy, oxytacyna i zastrzyk w dupsko ...
Mała wazy 3600 mierzy 55 cm dostala 8punktow w skali A. Ja jestem na antybiotyku i kroplowkach od wczoraj ppeod SN
Mała wazy 3600 mierzy 55 cm dostala 8punktow w skali A. Ja jestem na antybiotyku i kroplowkach od wczoraj ppeod SN
Gratulacje! Bardzo sie cieszeHej slonka Małgosia jest juz z nami przyszła na świat wczoraj o 16.25 w sumie po 3 dniach wywolywania w ruch poszło masaż szyki , balonik z cewnikiem do macicy, oxytacyna i zastrzyk w dupsko ...
Odpoczywaj☺
karolinaao
Jej gratulecje [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]odpoczywajcie I duzo zdrowka dla was [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]czyli jestem oststnia mam nadzieje ze lada dzien I ja bede miala malutka przy sobie bo jak nie dopiero chca mi wywolywac 19stego
karolinaao
hajmal
Tak to grzeczna, ale ma gaziorki i czesto popuszcza kupke. W nocy wstawalam rzadko i opalilo jej pupke caly dzien walcze i nic. Ze to .......rstwo tak latwo zlapac wieczorem bylo wszystko cacy.
Ja mysle ze do 19 to sie jeszcze wszystko samo rozkreci. Dzidzie czasami nie sa gotowe na przyjscie na swiat tak jak bysmy chciały, wiem to po mojej Zosi ona nadal ma jeszcze objawy wczesniactwa, choc coraz mniej ale ma. No i waga tez swoje robi dobila dopiero do 3,5 kg. Jak bym wiedziala ze tak bedzie to bym prosila lekarza zeby poczekal z cc choc pare dni choc tydzien, zamiast sie martwic teraz i przechodzic ta nieszczesna zoltaczke. Wiem ze to marna pociecha ale kazdy ma jakies swoje doswiadczenia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mysle ze do 19 to sie jeszcze wszystko samo rozkreci. Dzidzie czasami nie sa gotowe na przyjscie na swiat tak jak bysmy chciały, wiem to po mojej Zosi ona nadal ma jeszcze objawy wczesniactwa, choc coraz mniej ale ma. No i waga tez swoje robi dobila dopiero do 3,5 kg. Jak bym wiedziala ze tak bedzie to bym prosila lekarza zeby poczekal z cc choc pare dni choc tydzien, zamiast sie martwic teraz i przechodzic ta nieszczesna zoltaczke. Wiem ze to marna pociecha ale kazdy ma jakies swoje doswiadczenia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
karolinaao
Wiem ze najlepsza jest na pupke jest mąka ziemniaczana , tyle co znajome mówiły i wycierać na sucho jak się używa chusteczek Mokrych. To dopiero pierwsze tyg napenwo się poprawi i wagowo i wogle [emoji8]. Ja ostateczny termin 7go czyli 2 dni różnicy pomiędzy nami . Może narzekam ale byłam pryschicnzie nastawiona na 38-39 tydz tak jak zapowiadali lekarze
Podziel się: