reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@Magda.Lena87 swietne wieści kochana leż pachnij i jak najwięcej wypoczywaj teraz to wy jestescie najważniejsi anie praca

@ni_kusia a moze jakas dobra książka ??

@karolinaao przypomnij mi.słonko na kiedy masz termin ?? Ja juz miala z 3 takie akcje ze myślałam ze to juz a potem dupa blada ...

@hajmal jak tam u Was jak.sie czujesz ?? Jak maleństwo ??

Ostatnia edycja:
reklama
Magda.Lena oszczedzaj sie :)

Ja po tej cc z dnia na dzien lepiej ale nadal brzuch mocno boli. Zosia spi je i placze :) polyka duzo powietrza i ma troche problemow z brzuszkiem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A takie pytanie z innej beczki... uzywalyscie od początku jakichś balsamow specjalnych? Czy takie jak przed ciążą a dopiero od 4mies.dla kobiet w ciąży? Nie chce używać sztucznych, może jest coś co możecie polecić od początku ciąży?
Dzisiaj pierwszy raz podczas zastrzyku w miejscu ukłucia poleciała mi krew.

A takie pytanie z innej beczki... uzywalyscie od początku jakichś balsamow specjalnych? Czy takie jak przed ciążą a dopiero od 4mies.dla kobiet w ciąży? Nie chce używać sztucznych, może jest coś co możecie polecić od początku ciąży?
Dzisiaj pierwszy raz podczas zastrzyku w miejscu ukłucia poleciała mi krew.
Ja wlasnie zamierzam kupić Bielend_e sexi mama ale nie moge jej nigdzie znalezc. Podobno jest bez parabenow i sztucznych sztucznosci. Powinnam pewnie juz dawno sie smarowac ale jakos nie mialam weny.... poszukaj w internecie jest duzo produktow dla mam ☺

@Magda.Lena87 wszystko będzie dobrze zobaczysz tylko się nie zadręczaj , postaraj znaleźć jakieś zajęcie :) właśnie seriale czy coś i dużo odpoczynku .... @ni_kusia z tymi bólem przerąbane możesz mieć już tak do końca , ale najważniejsze ze z maleństwem wszystko dobrze @0202oliwcia termin niby na 2-7 październik . Ale miałam nadzieje ze do końca tego tyg urodzę:( No nic czekamy dalej .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@karolinaao i ty mi jeszcze marudzisz ??? Ja mam a raczej miałam termin na 25 wrzesnia ale jak w morde strzelił będę październikowa a nie wrześniowa buuuu w poniedzialek mam sie stawić do szpitala będzie 2 października pewnie nic mi od razu nie zrobią i będę czekała do wtorku ...... Wiec jeszcze nie mówi hop bo możesz byc faktycznie przede mną ja przespałam już swój termin i jestem przeterminowana ;):p

@Magda.Lena87 kochana ja sie smaruje Oilatum mama i mam jeszcze bio oil pomimo systematycznego smarowania mam cały brzuch w pręgach ....

Wiem kochana ze marudzę . Ale tak jak wyglądam się czuje i mam skurcze trwające 3h to każdy się dziwi ze o takim przypadku to nie słyszał . :( nie wiem jak będę miła sile rodzic naturalnie , jeszcze będzie tak ze urodzimy tego samego dnia [emoji85]we wtorek mam masaż szyjki ale wątpię ze to coś pomoże

Wiem kochana ze marudzę . Ale tak jak wyglądam się czuje i mam skurcze trwające 3h to każdy się dziwi ze o takim przypadku to nie słyszał . :( nie wiem jak będę miła sile rodzic naturalnie , jeszcze będzie tak ze urodzimy tego samego dnia [emoji85]we wtorek mam masaż szyjki ale wątpię ze to coś pomoże

Masaz szyjko jest dosc nieprzyjemny wiec nastaw sie psychicznie ze moze byc malokomfortowo. Nie chce Cie straszyc bron Boze ale z mojego porodu to najmniej wspominam. Podejrzewam tez ze juz jestes na tyle zmeczona ze pewnie Ci wszystko jedno. ..

reklama
Ja uzywam biooil uzywam bo ostanio nie mam czasu ale juz sie poprawiam. Polecam bardzo, jestem z niego bardzo zadowolona.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry