0202oliwcia
Fanka BB :)
Czy ja kiedy kolwiek urodze ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ze sie denerwujesz ale @hajmal ma racje. Jak Goska bedzie gotowa to wyjdzie. Wiem, ze to latwo mowic ale nie mam lepszej rady na chwile obecna. A kiedy masz sie stawic do szpitala w razie jakby nic nie drgnelo?Czy ja kiedy kolwiek urodze ???
Super wieści bardzo się cieszę, że wszystko ok. Odpoczywaj ile możesz. Oglądaj seriale, ja oglądam od 3mcy już parę dobrych obejrzałam, ale nudzić mnie to zaczęło i zastanawiam się co by tu innego porobić. W każdym razie czas odpoczynku jest ważny i nigdy więcej już nam takie lenistwo się nie powtórzy, więc leniuchuj ile wlezieCześć dziewczyny
Współczuję Wam,że tak musicie się męczyć i czekać. Mam nadzieję,że coś ruszy jak najszybciej.
Byłam u lekarza. Narazie widać tylko pęcherzyk,ale zapomniałam ile mówił mm... tak się stresowalam,że nogi mi się trzesly pdoczas badania
Powiedział,że wszystko wygląda dobrze. A miałam nadzieję zobaczyć już zarodek. Mam przyjść za dwa tyg.
Kazał mi zrobić dużo badań m.in.też na przeciwciała kardiolip.i p/glikop.bo mówił,że czasem aktywuja się tylko w ciąży i lepiej zbadać wszystko co się da.
No i poza tym od dziś jestem juz na l4 powiem Wam,że cieszę się z tego. Pracuję z dziećmi i wczoraj miałam dyżur do 22 i dały mi nieźle w kość, w nocy głowa mnie bolała... także lekarz kazał mi teraz leżeć i oglądać seriale
Nadal się boję, bo nast.wizyta dopiero za dwa tyg... Muszę wyluzować i myśleć pozytywnie. Staram się, ale strach jest cały czas duży.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze dobre samopoczucie!