reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Oliwcia tyle tylko Ci zostało, nie masz co się martwić. Pomysł ile jeszcze przede mną (stresow). Najważniejsze,że mała duża i zdrowa:)
Hajmal Twoja malutka jest taka kochana:)
Ja Wam powiem inf z dziś.. zrobiłam kontrolnie betę i wiecie co... jest bardzo ładna 877. Wzrosła porządnie i bardzoo się cieszę. Narazie więcej nie robię aż do wizyty.
Nikusia w którym tyg.byłaś na pierwszej wizycie?
Pozdrawiam i czekam na nowe radosne wieści i zdjęcia maluszków od Was Karolina i Oliwcia!

reklama
Oliwcia to ladna waga a widzisz jak sie balas, u mnie niby bylo wiecej a mala ma tylko 3,15kg
Tydzien to nie dlugo.

Magda piekna beta, do lekarza to najlepiej kolo 7tc podejdz bedzie przynajmniej wiarygodne badanie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal Jaka malutka słodycz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale masz fajnie już teraz tylko do domku , tez bym tak chciała ;( a nie się mecze z bólami podbrzusza strasznymi .... nie No do konca tego tyg nie dłużej już od 2 dni czuje ze to już . Dzisiaj już się przyszykowałam na 100% do szpitala , nawet na piłce chcieli poskakalam . Taki ból ze chodzę zgarbiona :/ @oliwcia jeszcze będzie tak ze w tym samym czasie nas złapie . 3400 wow a tak się martwiłas o wagę :) ja złapałam jakaś infekcje nie wiadomo skąd jutro mam wizytę u położnej ... szkoda ze nie badają tu szyjki bo nie wiem jak daleko jeszxze jestem ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie ok:) jednak nie przekladalam wizyty i idę w piątek. A Ty jak tam?
Dziewczyny chyba się zaczęło?:)
To dobrze. Trzymam mocno kciuki bedzie dobrze zobaczysz ☺
U mnie w porzadku. Po przeziebieniu zostal tylko maly katar. Wracam do sil. Ciagle mam mdlosci ale moze niebawem mina...bardzo tego wyczekuje☺

Aaaaa my nadal w dwupaku :p8-):( Małgonia się zassała na dobre .... Okna pomyte mieszkanie posprzatane mąż wymęczony i nic jej nie rusza wiec czekamy cierpliwie o 13 mam ktg ale niczego się po nim nie spodziewam
Daj znac jak bedziesz po. Trzymam kciuki ☺

Ps
Mi sie wydaje ze cos na dole sie rusza...takie to rzadkie ze na razie zastanawiam sie sie czy to ale mam nadzieje ze sie nie myle ☺

reklama
Do góry