0202oliwcia
Fanka BB :)
Odebralam wyniki badan wszytskie zadziwiająco dobre ale d-dimer za wysoki !!!!! A on mi kazał odstawiac zastrzyki jestem wkur
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@karolinaao co do wózka to myślę o
Aprilia CotoBaby i o Riko nano chociaż przyznam szczerze że już sama nie wiem gubię się jak głęboki mi się podoba to spacerowy do mnie nie trafia
Długo będziesz w Pl ??? bo ja bym ci radziła zamówić wszystko potrzebne na tej stronie Link do: Apteka internetowa: Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty | AptekaGemini.pl jest mega taniej niż w stacjonarnej aptece a paczkę dowozi kurier w 2 dni
Tu masz moją listę
- AKUKU, silikonowa szczoteczka do zębów i masażu dziąseł
- Inhalator
- CANPOL, podkłady poporodowe
- Podkłady higieniczne Protectiva Baby, 45cm x 60cm, 53 sztuk
- CANPOL, aspirator do nosa + etui,
- Disnemar Baby (Disnemar), woda morska w aerozolu do nosa dla dzieci, 25ml
- Paracetamol Hasco, zawiesina doustna, dla dzieci i niemowląt od urodzenia, 120mg/5ml, 150g
- Kompresy MATOCOMP, niejałowe, 5cmx5cm, 17-nitkowe, 12-warstwowe, 100 sztuk
- BEAMING Baby, woreczki na zużyte pieluchy, biodegradowalne, bezzapachowe, 60 sztuk
- Espumisan, 40mg/ml, krople doustne, po 1 miesiącu, 30ml
- OCTENISEPT, Płyn, 50ml
- DONEGAL, szczotka do włosów TT Hair, 1231, Tender&Thick Hair (TO AKURAT DLA MOJEJ OLIWKI)
- Woda utleniona 3%, 100g
- Spirytus salicylowy 2%, 100g
- AKUKU, podkład podgumowany z tkaniny medycznej, 70x100cm, 1 sztuka
- AKUKU, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar XL, 2 sztuki
- Slow-Mag, 60 tabletek dojelitowych (magnez dla mnie)
- D-Vitum, witamina D dla niemowląt 400j.m., 96 kapsułek twist-off
- Alantan Plus, krem, od urodzenia, 35g
- UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
- BABY ONO, cążki do paznokci z uchwytem, od urodzenia, 1 sztuka
- BABY ONO, bezpieczne nożyczki do paznokci, od urodzenia, 1 sztuka
@hajmal słonko nie mam pomysłu ale może warto na you tube poszukać może coś tam by było jak dopieścić swój wózeczek
Ta lista to tylko moje zamówienie z apteki sporo rzeczy jeszcze miałam w domku kupionych wczesniej typu wkładki itp witaminki tez polecam dokupic ja mam zamiar brać cały okres karmienia piersią te co biorę dotychczas czyli Femibion Natal 2@karolinaao w sumie oliwcia zrobiła dobrą listę i myślę, że warto kupić rzeczy z tej listy. Jedyne co to jak coś radzę weź Lionoseptic zamiast Octaniseptu bo jest po prostu tańszy a działa na tej samej zasadzie. I może jeszcze więcej jakiś suplementów dla siebie warto kupić i wkładki laktacyjne Ja też lubię zamawiać a ptekach internetowych, bo jest taniej i nie trzeba chodzić i szukać