reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

wytrzymasz tyle ?? nie wiem czy jeszcze papierki lakmusowe nie wykrywają wód płodowych, zapytaj w aptece, na pewno tam tez maja cos tego typu

reklama
Oj, gdzies czytalam ze to sie czasem zdarza w ciazy. Moze mloda gdzies dociska ma niego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwcia wez nie strasz, sprawdzilam nie bylo jej od 14 lipca. Mam nadzieje ze zwyczajnie nie ma czasu i wszystko dobrze.

U mnie w dzien ruchy slabsze, czasami az sie boje bo jeszcze tydzien temu byly bardzo intensywne i bolesne. W nocy czuje je bardziej, i nie moge wtedy spac. Zaczela tez dokuczac mi zgaga, zwlaszcza kiedy klade sie spac.

@hajmal jak bym czytała o sobie ... wszystko dokładnie tak samo ... mniejsze ruch obawa a w nocy czuje mocno , co do zgagi mam identycznie już nic nie pomaga a tym bardziej jak przełożę się z lewego boku na prawy to już wogle tak mnie dobija zgaga .... a co do ni_kusi może gdzieś pojechała na wakacje i jest poza zasięgiem hmmm napewno nie ma czasu zajzec na forum

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czasem wydaje mi się ze do końca ciąży to ja oszaleje z moim obawami [emoji33][emoji33][emoji33]ale tak to jest jak się czeka na ta upragniona dzidzie po wczsniejszych przypadkach :( . Na początku mówiłam oby dotrwać do 26 tyg to już będzie dobrze teraz odby do 38 tyg. A zaraz będzie oby przy porodzie było wszystko Ok ... masakra

To tak jak ja, byle do 24, potem 26, potem 30 teraz 34, a najchetniej to do konca wrzesnia czyli 40stego.
Zeby mi tylko cisnienie nie skoczylo to mnie lekarz przytrzyma do cc.

Jutro ide do endokrynologa, musze wreszcie zmienic polozna i kupic borowki. Zrobie chlopakom pierogi z borowkami skoro jagod w tym roku nie idzie dostac.

Mi na razie bole odpuscily, az sie boje kiedy sie znow zaczna. Brzucha mam juz calkiem sporego i mam nadzieje ze wiekszy nie bedzie. Z ubraniami mam troche problem bo juz wszystko takie brzydkie i zużyte przez te wakacje, chodze wciaz w tym samym a i one nowe nie byly. Nie chce kupowac bo na ten miesiac a raczej 2-3 tygodnie ciepla to jeszcze wystarcza. Potem juz tylko dresy i cieplejsze ubrania, tym bardziej ze zmarzlak jestem :)

Cos wam pokaze co mlody tworzy, maz mowi ze chyba bedzie geologiem :)

1501178926-aaaaaa.jpeg

reklama
Mmmm pychaaa pierogi z jagodami ..... nie ma co na końcówkę ciąży kupować rzeczy chyba ze masz blisko New yorker sklep ja tAm po 20 zł kupiłam super koszulki na krótki rękawek ale to i po ciąży jeszcze nałożę . A jak nie to coś na lunpexie. Ja nie mam żadnych jeansów ciążowych a jakoś cały wrzesień będzie trzeba przechodzić . Ogródek super coś można sobie eko posadzić

Do góry