reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Cześć Słoneczka ;) Przepraszam, że milczałam, ale dopiero wróciłam znam morza. Pogoda do dupy, siedziałam ubrana po same uszy za parawanem bo tak zimno....Wróciłam do domu a tu skwarota na maxa....Jutro do pracy niestety. Planuję pracować do końca września.
Przebrnęłam jakoś przez zastrzyki. Przed wyjazdem zrobilam sobie za nisko i miałam takiego siniaka, jakby mi ktoś w brzuch z bejsbola przywalił....ale bolało.Po dwóch tygodniach zaczął ładnie znikać, troszkę go maścią apteczną podreperowałam ale wyglądał na początku nieciekawie :(
Dzisiaj pierwszy dzień co czuję się lepiej. Cały urlop mnie mdliło, wszystko śmierdziało, non stop robiło mi się słabo..najgorzej jest dużych sklepach...obłęd. Język czuję jakbym miała otwarte wszystkie kubki smakowe - po jedzeniu zostaje na nim posmak z którym nie idzie funkcjonować. Wchodzę już prawie w 10 tydzień więc może będzie lepiej już a nie gorzej.
Brzuch mi nie rośnie. Jest trochę wzdęty bo piję sporo gazowanego,ale nie powiększa się. Pewnie poczekam do 20tygodnia aż coś będzie widać.
Wizyta dopiero 10 sierpnia.

Widzę, że u Was sporo się dzieje. Najważniejsze, że zdrowie w miarę ok.
Ja nad wózkiem się zastanawiam czy w ogóle kupować.Głęboki potrzebny jest na 5 m-cy góra6. Moja córka rodziła się na koniec maja a już we wrześniu jeździła spacerówką. Mam fajną spacerówkę,którą można położyć w poziomie i myslałam czy by nie kupić takiego wkładu na rączkach do środka. Albo kupię używany wózek bo na 4m-ce nie chcę inwestować tysięcy w nowy wózek...

reklama
@ni_kusia Ty pipo wreszcie sie odezwałaś nawet nie wiesz jak się o ciebie martwiłyśmy buuuu
Najważniejsze ze wszystko u was ok a co.do zlego samopoczucia to mówią ze czym my się gorzej czujemy tym.dzidzia lepiej :D kiedy masz teraz wizyte ???
Ja się dzisiaj lepiej czuję :( to niedobrze?:p

Wizyta 10 sierpnia dopiero. Muszę na nią przynieść badania. Boję się tej wizyty. Czy dzidzi bije serduszko. Na tym etapie gdzie nic nie czuć jest to wiekszy stres chyba niż jak już dzidzia kopie.

ni_kusia no to mialas Ciekawy urlop :D jeżeli masz mieć dzidzie jak już się będzie cieplej zaczynało to pewnie Że buda nie potrzebna .... Dziewczyny mam dziś mega słaby dzień ;( jakaś depresja ciężko mi Non stop zgaga bardzo boli mnie kość biodrowa z lewej strony ani leżeć , spac ani usiąść masakra :( już niech ten czas szybko leci i dzidzie chce mieć przy sobie....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nikusia oj Nikusia
Dobrze ze wszystko dobrze, ale nosz q... odzywaj sie !!!! Raz na jakis czas bo my tu sie martwimy!!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal dziękuje za wsparcie bura sie należy dla naszej ni_kusi

@karolinaao każda z nas miewa niestety gorsze dni u mnie taka była sobota niestety lecialam dosłownie z nóg ..... :crazy: mam nadzieje że dziś sie lepiej czujesz ??

A u mnie dzis po południu wizyta nie dość ze u nowego gina to jeszcze ostatni dzwonek na Usg III trym

Bedzie dobrze, ile mozesz zachowaj spokoj i napisz co Ci gin powie. Mam nadzieje ze malutka nadrobila wage :)

@0202oliwicia powidzenia na wizycie, daj znać jak po ;)

A na mnie się nie gniewajcie, przyjmuję z pokorą opr i postanawiam poprawę. Ale co sie zresetowałam to moje. Jak jadę na wakacje nietu staram się nie używać, odpoczywam na całego.
Zamówiłam sobie Femibion 2, bo zostało mi tabletek z 1 na dwa tygodnie a mam już prawie 10tc, myślicie, że mogę go przed 12 tyg już wziaść? Na opakowaniu jest niby od 13 tc...co myślicie?

reklama
Mysle ze sie nic nie stanie jak bedziesz brala "2" mozesz ostatnie kilka tabletek mieszczac na zasadzie 1-2-1-1-2-1-2-2-2

Do góry