reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

wytrzymasz tyle ?? nie wiem czy jeszcze papierki lakmusowe nie wykrywają wód płodowych, zapytaj w aptece, na pewno tam tez maja cos tego typu

reklama
Oj, gdzies czytalam ze to sie czasem zdarza w ciazy. Moze mloda gdzies dociska ma niego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwcia wez nie strasz, sprawdzilam nie bylo jej od 14 lipca. Mam nadzieje ze zwyczajnie nie ma czasu i wszystko dobrze.

U mnie w dzien ruchy slabsze, czasami az sie boje bo jeszcze tydzien temu byly bardzo intensywne i bolesne. W nocy czuje je bardziej, i nie moge wtedy spac. Zaczela tez dokuczac mi zgaga, zwlaszcza kiedy klade sie spac.

@hajmal jak bym czytała o sobie ... wszystko dokładnie tak samo ... mniejsze ruch obawa a w nocy czuje mocno , co do zgagi mam identycznie już nic nie pomaga a tym bardziej jak przełożę się z lewego boku na prawy to już wogle tak mnie dobija zgaga .... a co do ni_kusi może gdzieś pojechała na wakacje i jest poza zasięgiem hmmm napewno nie ma czasu zajzec na forum

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czasem wydaje mi się ze do końca ciąży to ja oszaleje z moim obawami [emoji33][emoji33][emoji33]ale tak to jest jak się czeka na ta upragniona dzidzie po wczsniejszych przypadkach :( . Na początku mówiłam oby dotrwać do 26 tyg to już będzie dobrze teraz odby do 38 tyg. A zaraz będzie oby przy porodzie było wszystko Ok ... masakra

To tak jak ja, byle do 24, potem 26, potem 30 teraz 34, a najchetniej to do konca wrzesnia czyli 40stego.
Zeby mi tylko cisnienie nie skoczylo to mnie lekarz przytrzyma do cc.

Jutro ide do endokrynologa, musze wreszcie zmienic polozna i kupic borowki. Zrobie chlopakom pierogi z borowkami skoro jagod w tym roku nie idzie dostac.

Mi na razie bole odpuscily, az sie boje kiedy sie znow zaczna. Brzucha mam juz calkiem sporego i mam nadzieje ze wiekszy nie bedzie. Z ubraniami mam troche problem bo juz wszystko takie brzydkie i zużyte przez te wakacje, chodze wciaz w tym samym a i one nowe nie byly. Nie chce kupowac bo na ten miesiac a raczej 2-3 tygodnie ciepla to jeszcze wystarcza. Potem juz tylko dresy i cieplejsze ubrania, tym bardziej ze zmarzlak jestem :)

Cos wam pokaze co mlody tworzy, maz mowi ze chyba bedzie geologiem :)

1501178926-aaaaaa.jpeg

reklama
Mmmm pychaaa pierogi z jagodami ..... nie ma co na końcówkę ciąży kupować rzeczy chyba ze masz blisko New yorker sklep ja tAm po 20 zł kupiłam super koszulki na krótki rękawek ale to i po ciąży jeszcze nałożę . A jak nie to coś na lunpexie. Ja nie mam żadnych jeansów ciążowych a jakoś cały wrzesień będzie trzeba przechodzić . Ogródek super coś można sobie eko posadzić

Do góry