reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ja tez polecam apteke gemini, zamowic mozesz przez internet, tak by na piatek przyszlo.

Ja nie zakladam Oliwcia az tak dlugiego uzywania gondoli. Zreszta u mnie tu nie bardzo jest gdzie na spacer isc. Do sklepow tak daleko ze tylko autem, zreszta zobaczymy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@0202oliwcia chyba właśnie tak zrobię bądź stad zamówię wcześniej na podany adres w Pl . :). Tu nie ma aż takich zim jak w Pl wiec mogę sobie pozwolić na taki wózek ale zawsze można dokupić do spacerówki specjalny śpiworek . Niektóre dziewczyny wogle nie maja gondoli tylko od urodzenia ten kokon właśnie :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mieszkam w mieście i u nas same chodniki i w ogole także będzie gdzie spacerować na dodatek ktos mlodą bedzie musiał do przedszkola odprowadzić

@ni_kusia jak się czujesz słonko ????

Do mnie dzis dotarla paczka z Gemini :-D na dodatek znowu byłam na zakupach niby poszlam z kolezanka do towarzystwa i miałam nic nie kupowac no ale wyszło jak wyszło :D:p dobrze ze maz w delegacji bo jak by to zobaczył to by mi odciął dostęp do konta :o:o:D

.

[/url

[/url

Ostatnia edycja:
Sliczne zakupy.

Podbijam Nikusia jak sie czujesz??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Odrobinę lepiej. Ale muszę non stop coś przekąszać, bo inaczej jest kiepsko:( Mdli mnie cały czas ale częste jedzenie małych porcji poprawia nieco ten stan. Dzisiaj idę na wizytę ok.13 do szpitala do przychodni, a na 22 mam swojego prywatnego gina. Już się denerwuję normalnie:(

Odrobinę lepiej. Ale muszę non stop coś przekąszać, bo inaczej jest kiepsko:( Mdli mnie cały czas ale częste jedzenie małych porcji poprawia nieco ten stan. Dzisiaj idę na wizytę ok.13 do szpitala do przychodni, a na 22 mam swojego prywatnego gina. Już się denerwuję normalnie:(
Mordko czekamy na wieści i oczywiście trzymamy mega mocno kciuki

reklama
Dziewczynki dzidzia pływa sobie w pęcherzyku, no i co najważniejsze bije jej serduszko:) I jest jedna dzidzia :) Jestem takja szczęśliwa ze nie moge dojść do siebie:)
Oprócz tego zła jestem na nfz i przychodnię, w której byłam. Ani nie mam karty ciaży, ani nie znam daty porodu..masakra jaka.
Wieczorem mam prywatną wizytę, doktor mam nadzieję zaleci mi zastrzyki.....

Do góry