reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal ty bierzesz neoparin powiedz czy po kazdym zastrzyku masz siniaki? Ja mam siniaka i to miejsce mnie bardzo boli przy dotykaniu. Moze za wolno wstrzyknelam lek? Moze za daleko od pepka...

reklama
Tak zmienilam juz dawno bo byl tańszy a to ma byc to samo.
Nie mam po nim czesciej siniakow niz po clexanie. Nawet bym powiedziala ze rzadziej. Ale moze to kwestia przyzwyczajenia. Wstrzykuj sobie go bardzo wolno. Siniak powstaje w miejscu gdzie trafisz na naczynie krwionosne. Wiec chyba nie ma regoly. Jeszcze jedno dotykam igla brzucha i wbijam w tym miejscu w ktorym nie czuje ukluca wtedy nie boli, sprobuj.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak zmienilam juz dawno bo byl tańszy a to ma byc to samo.
Nie mam po nim czesciej siniakow niz po clexanie. Nawet bym powiedziala ze rzadziej. Ale moze to kwestia przyzwyczajenia. Wstrzykuj sobie go bardzo wolno. Siniak powstaje w miejscu gdzie trafisz na naczynie krwionosne. Wiec chyba nie ma regoly. Jeszcze jedno dotykam igla brzucha i wbijam w tym miejscu w ktorym nie czuje ukluca wtedy nie boli, sprobuj.

Dzieki☺ a jak twoj brzuch? Moze wejz nospe?

Ni_kusia gratuluję:biggrin2: to cudowna wiadomość. Najgorsze jest chyba czekanie na wizytę... Super,że już wiesz,że wszystko ok i też masz zalecenia jak dziewczyny. Cieszę się wszystkim razem z Wami:biggrin2: ostatnio z ciekawości obejrzałam na youtubie jak się robi te zastrzyki i zrobiło mi się słabo,potem miałam doła,że to trzeba robić...ale najważniejsze,że w Waszych przypadkach to działa. To mi daje dużą nadzieję:biggrin2: pozdrowienia dla wszystkich dzielnych dziewuszek!;)

@ni_kusia pozwol ze i ja dodam swoje e grosze co do zastrzyków ja od samego poczatku biorę clexan nie chcialam zamieniac i mój gin tez był zdania ze clexan
Ja robie na siedząco i tak jak Hajmal szukam miejsca gdzie nie boli o wtedy się wbijam wstrzykuje bardzo powoli a jak juz wyjme igłę yo przez chwile przytrzymuje palcem miejsce po wkuciu dzięki czemu niema siniakow później bo nie pozwalam na to aby krew sie rozeszła pod skora (taka rada z laboratorium i od położnej ) u mnie spisala SI idealnie

Bralam nospe , magnez, espumisan, ja mam z jelitami troche problem od poczatku. Tylko ze to wiem po paru dniach męki i strachu.
Dzis juz lepiej, choc brzuch twardnieje czesciej. Mam nadzieje ze to dlatego ze mi teraz mala powinna rosnac ok 100 g na tydzien, brzuch staje sie coraz wiekszy juz go nie ukryje. Jak bedzie bolalo bardzo to pojade na ip. Na razie nie boli.

Oliwcia zastosuje dzis twoja rade o przytrzymywaniu palcem.

Nie moge juz spac, dzis po pracy maz zawozi mnie do szpitala.
Jeszcze nie jestem gotowa. Musze wszystko popakowac, to co brakuje, spisac, sprawdzic itd. Teoretycznie w sobote mam wyjsc ale mimo to stres jest duzy, zwlaszcza ze po ostatnich twardnieniach i bolach moglo cos sie popsuć. Chciała bym juz byc po :( na dodatek zapowiadaja upaly.

@hajmal kochana nie zadręczaj się zdążysz wszystko jeszcze zrobić . Najważniejsze ze z tobą i dzidziusiem jest dobrze i puszczają was do domu . Jeszcze troszeczkę musimy się wszystkie pomęczyć [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Karolina ja dopier ide do szpitala :(

Żołądek mnie ze strachu boli :(

Do góry