reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

witajcie my po wizycie Małgosia zostaje Małgosią waży 917 g i jestem niby 1 kg+ według usg dziś mamy 26+2 tc gin twierdzi że do końca małą powinna dobić do 3 kg ale może mieć z tym malutki problem .
a GWIAZDA tak się ułożyła że ie można jej było zrobić żadnego zdjęcia zasłaniała się rączkami i nogami ułożenie oczywiście miednicowe
Gratuluję, super dzidzia :) Najważniejsze, ze wszystko ok :)

Mnie zaczęło mdlić. Ale nie jest źle. Mam fazy napadowe głodu, potem mnie mdli, albo zjem i mi się unosi - to wtedy się nie ruszam i modlę, żeby sobie poszło. Ciekawe, czy w środę będzie to serduszko i czy wszystko będzie w porządku. Trzymajcie kciuki :)

reklama
Hej! Badała któraś z was poziom kwasu foliowego przy suplementacji metylowanym? W ciągu miesiąca dobiłam z 11 do.. 29,6 przy normie 18,7. Czyli porządnie przeskoczyło. Miała któraś z was z tym do czynienia?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej! Badała któraś z was poziom kwasu foliowego przy suplementacji metylowanym? W ciągu miesiąca dobiłam z 11 do.. 29,6 przy normie 18,7. Czyli porządnie przeskoczyło. Miała któraś z was z tym do czynienia?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
e to na metylach aż ci tak skoczylo ??? Dobrze zrozumiałam ja badałam tak na prawdę raz kwas foliowy bo ja poczatku jak brałam zwykłą forme kwasu to gin powiedział że nie warto badać jego poziomu bo i tak wynik wyjdzie zafałszowany po poltora miesiaca na Metylach wyniki miałam 24

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za dobre słowa :) Jutro mam wizytę i strasznie się boję, mdłości mam tylko poranne w sumie, wczoraj wieczorem jadłam jak smok taka byłam głodna. A dzisiaj rano modlę się o przeżycie. Chociaż - nie jest źle. Z córką w ciaży było mi tak niedobrze, że musiałam siedzieć w domu bo nie dawałam rady. Kciuki na jutro poproszę ;-)

No i miłęgo dzionka dzisiaj, dzisiaj deszczowo, wiec oddech dla Was od upałów :)

@ni_kusi ja kciuki trzymam za was codziennie bedzie dobrze bo niema innej opcji :D
Ja w pierwszej ciąży zero mdłości zero wymiotów a teraz do tej pory potrafi mnie mdlic i randka z sedesem mi sie jeszcze nie kiedy trafia
Co do pogody to jak dla mnie jest miodzio ;)

@ni_kusi ja kciuki trzymam za was codziennie bedzie dobrze bo niema innej opcji :D
Ja w pierwszej ciąży zero mdłości zero wymiotów a teraz do tej pory potrafi mnie mdlic i randka z sedesem mi sie jeszcze nie kiedy trafia
Co do pogody to jak dla mnie jest miodzio ;)
A miałaś kochana w tej albo w poprzedniej ciąży bóle podbrzusza? Mnie nawet nie kłuje, nic - zero. Nawet nie czuję jajników i się niepokoję:(

reklama
@ni_kusia teraz nie miałam ale w pierwszej była masakbra całe 4 miesiące miałam takie bóle brzucha że nie kiedy to mąż nawet chciał już na pogotowie jechac masakra ....
Jak sie tak niepokoisz to czemu nie pójdzie na bete i nie sprawdzisz sobie przyrostu ????
Jak pojdziesz jutro do lekarza To wiesz ze może jeszcze nie być akcji serduszka nawet jakby co to domagaj sie clexan od giną niech ci daje receptę

Do góry