reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Mordulki jak tam u was ???? Cisza tu jak nie wiem :D My od 5 nie spimy i nam sie nudzi Małgosia urządziła sobie imprezke w brzuchu i nie dala mi spać dziś wizyta juz nie mogę się doczekac mam nadzieje usłyszeć same dobre wieści
Buziale dla was i miłego weekendu

Twoja corecczka bedzie moja imienniczka super.
Trzymam kciuki za wizyte :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal bardzo nam.miło :)
Do do mojej wizyty to tak maleństwo nadal jest tydzień w tył z terminem ale z waga nadrobila ladnie mieści się wreszcie w centylach :) waży 561 g ale to tyle dobry,ch i formacji ma zastój na prawej nerce niestety czy ja juz nigdy nie będę miała spokoju ??

Byle do przodu. Nie wiem nic o takich zastojach. Miej nadzieje ze to takie tylko chwilowe, dobrze ze wagowo nadgania. Bedzie dobrze

Ale super, same dobre wieści :) Gratuluję ;)

@hajmal, a Twoja wizyta keidy?

U mnie praca wre. W robocie młyn,w domu pracujemy co 2 dni, bo stwierdziłam, że w tym miesiacu muszę się przyłożyć. Testy owulacyjne też robię, może to cos pomoże. Piję inofem dodatkowo wiec moze coś w końcu drgnie ;-)

Nikusia współczuję tego natloku pracy. Na tym inofemie pare dziewczyn zaszlo w ciaze. Moze akurat to pomoze.

Ja mam wizyte 16- tego ale w sobote bolal mnie brzuch mala pokopala mnie po dole i wkoncu umowilam sie dodatkowo na jutro rano. Zobaczymy co gin powie.

@hajmal trzymam kciuki za wizytę, na pewno to wina malutkiej, że tak się rozpycha w srodku :)

Ja na weekend jadę na Zjazd rodzinny i strasznie się cieszę bo odpocznę w końcu. A w przyszłym tygodniu na 1dniowy spływ z mężusiem :) Tym razem chociaż nie zmarzniemy z powodu gradu jak ostatnio;)
A Wy jak spędzacie długi weekend Bozego Ciała?

Jestem po wizycie szyjka ok zamknieta, szew po cc ma jednak 6mm super. Malutka wazy ok 510 g wychodzi ze jest ok. Gin pobral mi wymaz z szyjki na posiew bakteryjny. Wyglada na to ze te bole nie byly grozne.

My na weekendzie mamy w piatek kolejna wizyte. Kazdy dlugi weekend spedzamy w domu bo wszedzie przewaznie jest duzy tlok a my lubimy jak jest spokoj. Zreszta ja sie nie nadaje, po takim czasie lezenia i obijania mam kondycje pod psem, moze jeszcze jak by bylo chlodno. Teraz to zostalo mi tylko czekanie na lipiec i sterydy na rozwoj pluc. Bo lekarz potwierdzil ze jednak beda konieczne

reklama
Hej dziewczyny!
Tak podczytalam was troszkę, widzę ze jesteście fajną zgrana grupą ale tak pomyślałam, ze może uda mi się do was... przytulić:)
2 tygodnie temu przeszłam zabieg przerwania obumarłej ciąży- 11 tydzień.
Zrobiłam badania które wykryły mutacje 677T oraz... ze dzidziuś miał trisomie chromosomu 21 czyli innymi słowy zespół Downa.
Ja mam 27 lat, w rodzinie żadnych takich przypadków i tak się zastanawiam... czy ta moja MTHFR mogła miec z tym związek? Szukam informacji a raczej uspokojenia jakie jest prawdopodobieństwo ze trafi się to nam jeszcze raz...
Trzymajcie się ciepło
Asia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry