reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Mordulki jak tam u was ???? Cisza tu jak nie wiem My od 5 nie spimy i nam sie nudzi Małgosia urządziła sobie imprezke w brzuchu i nie dala mi spać dziś wizyta juz nie mogę się doczekac mam nadzieje usłyszeć same dobre wieści
Buziale dla was i miłego weekendu
Buziale dla was i miłego weekendu
0202oliwcia
hajmal
Nikusia współczuję tego natloku pracy. Na tym inofemie pare dziewczyn zaszlo w ciaze. Moze akurat to pomoze.
Ja mam wizyte 16- tego ale w sobote bolal mnie brzuch mala pokopala mnie po dole i wkoncu umowilam sie dodatkowo na jutro rano. Zobaczymy co gin powie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizyte 16- tego ale w sobote bolal mnie brzuch mala pokopala mnie po dole i wkoncu umowilam sie dodatkowo na jutro rano. Zobaczymy co gin powie.
@hajmal trzymam kciuki za wizytę, na pewno to wina malutkiej, że tak się rozpycha w srodku
Ja na weekend jadę na Zjazd rodzinny i strasznie się cieszę bo odpocznę w końcu. A w przyszłym tygodniu na 1dniowy spływ z mężusiem Tym razem chociaż nie zmarzniemy z powodu gradu jak ostatnio
A Wy jak spędzacie długi weekend Bozego Ciała?
Ja na weekend jadę na Zjazd rodzinny i strasznie się cieszę bo odpocznę w końcu. A w przyszłym tygodniu na 1dniowy spływ z mężusiem Tym razem chociaż nie zmarzniemy z powodu gradu jak ostatnio
A Wy jak spędzacie długi weekend Bozego Ciała?
hajmal
Jestem po wizycie szyjka ok zamknieta, szew po cc ma jednak 6mm super. Malutka wazy ok 510 g wychodzi ze jest ok. Gin pobral mi wymaz z szyjki na posiew bakteryjny. Wyglada na to ze te bole nie byly grozne.
My na weekendzie mamy w piatek kolejna wizyte. Kazdy dlugi weekend spedzamy w domu bo wszedzie przewaznie jest duzy tlok a my lubimy jak jest spokoj. Zreszta ja sie nie nadaje, po takim czasie lezenia i obijania mam kondycje pod psem, moze jeszcze jak by bylo chlodno. Teraz to zostalo mi tylko czekanie na lipiec i sterydy na rozwoj pluc. Bo lekarz potwierdzil ze jednak beda konieczne
My na weekendzie mamy w piatek kolejna wizyte. Kazdy dlugi weekend spedzamy w domu bo wszedzie przewaznie jest duzy tlok a my lubimy jak jest spokoj. Zreszta ja sie nie nadaje, po takim czasie lezenia i obijania mam kondycje pod psem, moze jeszcze jak by bylo chlodno. Teraz to zostalo mi tylko czekanie na lipiec i sterydy na rozwoj pluc. Bo lekarz potwierdzil ze jednak beda konieczne
reklama
Asia2104
Hej dziewczyny!
Tak podczytalam was troszkę, widzę ze jesteście fajną zgrana grupą ale tak pomyślałam, ze może uda mi się do was... przytulić
2 tygodnie temu przeszłam zabieg przerwania obumarłej ciąży- 11 tydzień.
Zrobiłam badania które wykryły mutacje 677T oraz... ze dzidziuś miał trisomie chromosomu 21 czyli innymi słowy zespół Downa.
Ja mam 27 lat, w rodzinie żadnych takich przypadków i tak się zastanawiam... czy ta moja MTHFR mogła miec z tym związek? Szukam informacji a raczej uspokojenia jakie jest prawdopodobieństwo ze trafi się to nam jeszcze raz...
Trzymajcie się ciepło
Asia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak podczytalam was troszkę, widzę ze jesteście fajną zgrana grupą ale tak pomyślałam, ze może uda mi się do was... przytulić
2 tygodnie temu przeszłam zabieg przerwania obumarłej ciąży- 11 tydzień.
Zrobiłam badania które wykryły mutacje 677T oraz... ze dzidziuś miał trisomie chromosomu 21 czyli innymi słowy zespół Downa.
Ja mam 27 lat, w rodzinie żadnych takich przypadków i tak się zastanawiam... czy ta moja MTHFR mogła miec z tym związek? Szukam informacji a raczej uspokojenia jakie jest prawdopodobieństwo ze trafi się to nam jeszcze raz...
Trzymajcie się ciepło
Asia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: