reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ja to samo mialam z Jasiem. Dzis przekopie sie przez te stare papiery i sprawdze od którego miesiaca mialam podniesione cisnienie. Bo tak bez ciazy to ja mam prawidlowe. U mnie w domu jest chlodno w lecie, wiec pewnie ciepla nie zaznam. Jutro rano ide na wizyte zobacze co mi lekarz powie.

U mnie tez skora jest zgrubiala tam gdzie zastrzyki czesto wbijalam. Zaczyna mi sie nie wygodnie spac. Brzuch mi ciagnie i musze poduszke podkladac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@hajmal ja juz od dawna wpychal koldre miedzy nogi i pod brzuszek :biggrin2: co do rzucawki to ja z córeczka miałam od 30 TC białko w moczu i mega obrzęki uratowało mnie wlasnie tylko to ze cisnienie mi tak nie rosło zobaczymy teraz mam standardowo 90/50 a co do upałów to ja mieszkam w bloku wiec jest makabra ale mam zamiar na wieś jechać do cioci i u niej trochę siedzieć :errr:
Daj znać jak bedziesz po wizycie

Szyjka 41,7 mm zamknieta i twarda. Dzies mnie tam dorknal paluchami az zzabilalo. Do tego od 7 do 12 na nogach i na siedzaco i pomimo lezenia, spania co jakis czas boli jak na @.
Z dzidza dobrze zmierzyl ma 11 cm dlugosci i wazy ok 200g
Tylko nie powiedzial dlaczego boli, mowil tylko ze klucia nie sa grozne jak sa po bokach. Nie wiem jak z tym sobie poradzic. Kontrole mam za tydzien w sobote w szpitalu .

reklama
Mowil ze jak na moj wiek wyszly bardzo dobre . Tylko ta rzucawka na to mam acart brac do 34 tc i 3x1 dopegyt. Juz teraz zrobic test obciazenia glukoza i na razie tyle.
Ten gin nie przepisze mi refundowanych lekow. Wiec mam isc do rodzinnego po recepte na clexan, Pewnie na luteine nie dostane :(

Do góry