reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ja to samo mialam z Jasiem. Dzis przekopie sie przez te stare papiery i sprawdze od którego miesiaca mialam podniesione cisnienie. Bo tak bez ciazy to ja mam prawidlowe. U mnie w domu jest chlodno w lecie, wiec pewnie ciepla nie zaznam. Jutro rano ide na wizyte zobacze co mi lekarz powie.

U mnie tez skora jest zgrubiala tam gdzie zastrzyki czesto wbijalam. Zaczyna mi sie nie wygodnie spac. Brzuch mi ciagnie i musze poduszke podkladac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@hajmal ja juz od dawna wpychal koldre miedzy nogi i pod brzuszek :biggrin2: co do rzucawki to ja z córeczka miałam od 30 TC białko w moczu i mega obrzęki uratowało mnie wlasnie tylko to ze cisnienie mi tak nie rosło zobaczymy teraz mam standardowo 90/50 a co do upałów to ja mieszkam w bloku wiec jest makabra ale mam zamiar na wieś jechać do cioci i u niej trochę siedzieć :errr:
Daj znać jak bedziesz po wizycie

Szyjka 41,7 mm zamknieta i twarda. Dzies mnie tam dorknal paluchami az zzabilalo. Do tego od 7 do 12 na nogach i na siedzaco i pomimo lezenia, spania co jakis czas boli jak na @.
Z dzidza dobrze zmierzyl ma 11 cm dlugosci i wazy ok 200g
Tylko nie powiedzial dlaczego boli, mowil tylko ze klucia nie sa grozne jak sa po bokach. Nie wiem jak z tym sobie poradzic. Kontrole mam za tydzien w sobote w szpitalu .

reklama
Mowil ze jak na moj wiek wyszly bardzo dobre . Tylko ta rzucawka na to mam acart brac do 34 tc i 3x1 dopegyt. Juz teraz zrobic test obciazenia glukoza i na razie tyle.
Ten gin nie przepisze mi refundowanych lekow. Wiec mam isc do rodzinnego po recepte na clexan, Pewnie na luteine nie dostane :(

Do góry