reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Mowia ze z szyjka ok. Jutro wychodze :) potem mam miec wizyty co tydzien dwa zeby ja sprawdzac. Tylko mi usg nie zrobili bo byla bym bardziej spokojna. Mi to pasuje chybaa jeszcze do psychiatry chodzic. Ta moja wizyta w szpitalu to chyba w 50 % glowa

Dziewczyny co tam u was?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To dobrze hajmal ze wyniki masz prawidłowe ☺
Ja sie dziwnie czuje. Krzyze mnie okrutnie bola czuje sie roztrzesiona w srodku,poce sie jak wyjde z domu,a poziom wkurzenia siegnal zenitu. W poniedzialek testuje i zobaczymy. Nie pokladam duzych nadziei w ciazy bo pierwszym objawem byly zawsze piersi a poki co nie bola. Zobaczymy.

Zycze Wam zdrowych spokojnych swiat aby male babelki siedzialy w srodku brzuszka jak najdluzej i zdrowo rosly ☺ buziaczki :)

Wczoraj po tej jezdzie mnie troche brzuszek bolal dzis chodzilam juz 2 godziny i na razie na szczescie spokoj. Barszczu ugotowalam duzy gar bedzie do konca swiat. Nie musze gotowac. Ciasta wczoraj maz odebral sa przepyszne. Zostalo mi jajek i zrobila mi jeszcze babke. Jestem bardzo zadowolona.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Odpoczywaj @hajmal
Ja mam dzis 22 dc testy ciagle negatywne. Mam dziwny bol podbrzusza taki falowy. To czekanie mnie dobije chyba.... w najbliższym tygodniu chyba codziennie bede testowac:cool2:

reklama
Wiem ale wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. W srode koncze luteine jak bedzie negatywny test w srode w 25dc to myślicie ze mam ja odstawic? A jak test wyjdzie dopiero np w 32dc? Nie wiem co zrobic kochane.... to taka loteria w sumie... chyba @limkam jest specjalistka od lutki☺

Do góry