reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

ni_kusia przepraszam ze tak późno . Gratulacje cieszymy się ze już maleństwo jest z tobą [emoji8]jest piękna niech rośnie zdrowo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@oliwcia dużo zdrówka dla was i cierpliwości dla ciebie[emoji11] wiem ze serducho się kraja nawet jeśli to tylko katarek a co mówić mocniejsze przeziębienie

Dziewczyny przepraszam ze znikłam i nie jestem na biezonco . U nas ostatnio straszna nerwówka 2 dni temu wyszliśmy ze szpitala . Druga dawka szczepień tydzień temu po czy po 4 dniach mała mi się zawiesiła .... przelewała się w rękach i była wiodka ... przeżyliśmy zawał ... karetka nas zabrała ... 2 dni była bardzo dziwna wyciszona . Na szczescie już w 100% doszła do siebie mam nadzieje Że to już się nie powróży... tu nie zrobili nam żadnych badań jestem zawiedziona ... wizyty w Pl u najlepszych neurologów już poumawiane najszybciej jak dało radę 4 kwietnia... teraz nie wiem czy wiązać to ze szczepieniem czy z czym ... myślałam ze wyląduje w wariatkowie ...

To super ze przybiera na wadze. Poranione brodawki sie zahartuja, na pocztku troche niesyety trzeba pocierpiec. Tyle ze warto, samo przez ta bliskosc z dzieckiem. Z Jasiem tak nie bylam zwiazana jak z Zosia. On tez dostawal mm.

Karolinao to wyglada jak nop, powiklania poszczepienne, bardzo wam współczuję. Dobrze ze juz jest wporzadku.
Szwagierki corka po szczepionce dostala ostatnio zapalenie stawów. Lekarz powiedzial jej ze to powiklanie po przeziebieniu. Nie bardzo w to wierze. Trzeba bardzo na nasze skarby uwazac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nilusia co u Saruni ?
Oliwcia co u Gosi? Jak dziewczynki zdrowe ?

Dziewczyny po jakim czasie wam się zahartowały brodawki? Bo mnie wciąż boli pierwsze dostawienie. Jak młoda zassie to już jest ok ale pierwsze złapanie boli brrrr....;(
No i te nocne poty. Pidzame idzie wykręcać eh te hormony.
Sarutek ładnie je jutro mamy kontrole wagi mam nadzieje ze przybrała. Trzymajcie kciuki :)

Nie czulam bolu po jakis 3 tyg. Nie to troche inaczej jest piersi przestaly mi dokuczac na pewno po 6 tyg. Zmniejszyly sie ciut, i nie ma takich nawalow. Tak naprawde to potem jest juz lepiej byle przetrwac początek. Karmic warto, naprawde, ja tez Jasiowi dawałem mm. Teraz żałuję.

Nocne poty byly i u mnie ale przez pierwsze dni w szpitalu, bralam prysznic nawet 2 razy w nocy.

Trzymamy kciuki bedzie dobrze na pewno przybrala :) nie martw sie. Jak jesteś ciekawa ile wazy to mozesz wazyc ja sama w domu. Nasza kruszynka tez slabo przybiera wiec kupilam wage do bagazu taki kantarek zwiazalam prześcieradło i wazymy ja zazwyczaj co 2 tyg. Mam pewnosc ze przybiera, bo te wagi w osrodkach maja chyba od zarania dziejów.

@hajmal twoja córcia jest piękna i jakie długie nóżki ma . Modelka [emoji11]

domagaj się żeby wpisali ci w książeczkę i w kartę iż przeszłyście Nopa potem jest to brane przy kolejnym szczepieniu pod uwagę

@hajmal dziękuje że pytasz nie odzywam się bo nie chce marudzić dziewczyny zdrowe ale kolorowo nie jest z nerkami misi :-(
@ni_kusia u mnie najgorsze były pierwsze 3 tyg

reklama
0202oliwcia tu nie ma kochana takiego czegoś :( albo szczepie albo pisze i zgłaszam ze nie szczepie .... sama głupieje naprawdeeee . Tym bardziej ze nie wiem jak to będzie jak kalendarZ szczepień w Pl wyglada ponieważ za 4 lata wracamy .... tutaj kalendarz szczepień wyglada tak
1520454259-188185bd880c6e55-aaaaaa.jpeg
.Czyli tak naprawdę szczepi się tylko do 5 lat później już nie są obowiązkowe HPV itp .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry