slodkamarzycielka
Zaciekawiona BB
mam nadzieje,ze przez moje dociekliwe pytania ci nie"zwesza dm-owe dektywi" hi hi ale widze bylas jakos gosc wiec watpie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo Dm to stacja psychiatryczna Tu jeszcze z takim chamstwem sie nie spotkalam...mam tu kilka mam z ktorymi nawet sie spotkalam z tego forum...Lubie tu byc...mamy swoje pczaki i mozna pogadac o wszystkim...A im dluzej bedziesz tym bardziej sie rozeznasz...Chamstwa tu naprawde jeszcze nie spotkalam Milo mi Ciebie to poznac...bo tam na Dm.to masakra...Wpadam,napisze cos,posczytam ze sie przecjhwalam i spadam oooooja jestem tutaj od 2 miesiecy ale powiem ci szczerze,z to forum o niebo lepsze jest jak dm choc tam czesto zagladam jednak tu nie ma czegos takiego jak zawisc,jestem u starajacych w w 2012 dlatego nie umialam znalezc,mam problemy :/tu uzyskalam wsparcie nie to co dm
Jak zawiesza to zawiesza-zawsze idzie obejsc zmiennym IP. ale i tak w niedziele jade do PL.wiec mnie dluzej nie bedzie...Ogolnie nie maja za co zawieszac...A tak ogolnie to ja sobie to pytanie wymsylilam tam na tej psychiatrii i chcialam zobaczyc co dzis w trawie piszczy Przypomnij z jakiego mista jestes...mam nadzieje,ze przez moje dociekliwe pytania ci nie"zwesza dm-owe dektywi" hi hi ale widze bylas jakos gosc wiec watpie
Jak zawiesza to zawiesza-zawsze idzie obejsc zmiennym IP. ale i tak w niedziele jade do PL.wiec mnie dluzej nie bedzie...Ogolnie nie maja za co zawieszac...A tak ogolnie to ja sobie to pytanie wymsylilam tam na tej psychiatrii i chcialam zobaczyc co dzis w trawie piszczy Przypomnij z jakiego mista jestes...