reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej Pozmieniali forumi pogubic sie mozna :(Szkoda ze zadna mama z Aachen sie nie odzywa no ale moze jeszcze sie odezwie :) Czekamy do 14.03 i mam nadzieje ze malutka sie urodzi bo juz mam dosc wszystko boli :/A po porodzie bedzie mozna nawiazac szybciej nowe kontakty wiadomo moze juz nawet w szpitalu sie kogos pozna :) a potem jakies grupy dla maluchow i takie tam :)Dziewczyny co polecacie czy basen dla malych dzieci czy jakies inne spotkania tyle tego ze nie wiem co wybrac a bardzo bym nie chciala tylko siedziec w domu bo dostane depresji .M duzo pracuje wiec ja tez musze do ludzi:) wystarczy ze od grudnia siedze w domu i juz hopla dostaje .Pozdrawiam

reklama
elloo

Patrycja to ja nie wiem jak to jest ale rachunku nie dostalam bo to bylo rok temu z ta plomba teraz jak bylam to wyrywalam zeba i usuwala mi kamien.Moze moja i Agi dentystka ma na zbyciu biale plomby :))

Kamikaa jak urodzisz to napewno pierwsza znajomosc nawiazesz w szpitalu.sa fajne spielgruppy tworzone, basen to extra sprawa wiec napewno watro sie zainteresowac :D

U nas dzis byly odwiedzinbki wiec Lali miala 2 koleznki do zabawy.Potem male zakupki i wlasnie wzielysmy wspolna kapiel :))

No kuzwa-nie kumam niczego !!! No place i tu grube pieniadze...dwa zeby i 250 euro zostawilam juz.... No i zawsze wyraznie mi mowia ,ze zwykle plomby darmowe a biale platne-no i tera badz tu madry i pisz wiersze...Chyba faktycznie Wasza dentystka ma jakies plomby "na lewo" ;-) :-D musze nastepnym razem zapytac sie...
A ile placicie za oczysczanie zebow...? ja 75 euro...ale teraz bede robic w polsce... to 50 zaoszczedze ;)

Anka my z mloda przedwczoraj mialysmy wspolna kapiel :-)

Patrycja nie placilam nic. Wez no Ty moze dentyste zmien bo cos mi sie wydaje ze kase z ciebie zdziera
Nie wiem o co biega ale to nie jest mozliwe zebysmy my nie placili nic a Ty placisz niezla kase
Przeciez placisz ubezpieczenie
Moze zadzwon gdzies indziej i sie zapytaj czy to platne bo ja u swojej nie placilam a za friko to raczej teraz nie robia

Wiec pytalam sie m on jako Niemiec troche sie zna i mi powiedzial ze to prawda ze srebne sa darmowe a za biale trzeba placic
tylko nasza dentystka jest super babka i robi nam biale za darmo bo srebne to najgorsze go...o tak powiedziala mojemu
ona robi te plomby na kase chorych ale jak ona to robi to nie mam pojecia w kazdym razie my nigdy nic nie placimy
a co do oczyszczenia zebow tez nic nie placilam a mialam juz pare razy robione
Nasza dentystka to Polka wiec swoja babka i kasy nie zdziera:)))
Nawet wybielanie zebow ma bardzo tanie bo tylko 60 euro a gdzie indziej to podwojnie prawie sobie licza:))))

Anka to nie ma nic do rzeczy z dentysta bo tego w zyciu nawet jak za plombe bede miala stowe zaplacic to nie zmienie ;-)
Wlasnie to u Was cos nie tak bo kazdego kogo znam i mial biale blomby to palcil za nie... Nawet widzisz Pscola potwierdza.... :-) bylam juz tu u dwoch dentystow to jak pisalam tu kolo mnie to nawet jeszcze raz tyle za plombe sobie wolaja...u nas im kod wyzszy tym wyzsze ceny...U mnie np.zwykla biulka kosztuje 25-30 centow a na tych gorszych osiedlach 8-15 ;-)

Agnieszka no to mamy wytlumaczenie :-)
Wiesz babka Ci pwoiem tylko tyle ze cos chachmeci ;-) bo nikt nie daje za darmo plomb...juz ona ma w tym swoj interes ;-) a czyszczenie kamienia tylko to tez mam za darmo...ale juz ta cala polerka to tak jak pislam 75 euro... Z rezsta ja zawsze mam wybor czy chce cos darmowego czy platnego...na nic mnie nie naciagaja...zawsze mi wymienia plusy i minusy...no ale jak to byla wszystko co super dobre to trzeba zaplacic ;-) :-D

Patrycja a niech sobie tam ma swoj interes przy tym mi to nie przeszkadza:))))
Ona ma moze swoj interes a ja swoj bo nie musze za biale plomby placic z czego jestem bardzo zadowolona bo mam troche zebow do roboty;)))
wiec nikt nie jest pokrzywdzony;))))
babka jest naprawde mila wszystko tlumaczy co w danym momencie robi itd co jakies pare minutek sie pyta czy wszystko ok czy ma przerwe zrobic itd
naprawde moga ja polecic z czystym sumieniem bo takiej fajnej dentystki to jeszcze nie mialam a juz bylam u paru
wiec mi tam jej przekrety nie przeszkadzaja:))))

No i super :-) Coz ja niestety musze placic...ale chyba bardziej mi sie to oplaca niz bym do Waszej miala przyjezdzac ;-) :-D

Milej nocki i do jutra...Czas juz na mnie bo jutro pobudka o 06:30 :-/

reklama
Do góry