reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Widze dziewczyny, ze u was przygotowania do Swiat leca pelna para! a u nas nic jeszcze nie gotowe:-(, chyba juz czas najwyzszy przezwyciezyc lenistwo i zabrac sie za swiateczne porzadki. Prezentow tez jeszcze wszystkich nie mam, nie mam pojecia co kupic mezowi i tesciowej. Moze macie jakies pomysly?

reklama
Czesc Babeczki!
Witaj Adusia - fajnie, ze nasz wiecej :-), co do prezentow to to dla tesciowej kupuje raczej takie babskie prezenty (apaszka, torebka, kosmetyki), a jesli chodzi o meza to staram sie cos bardzo osobistego wybrac, cos co go interesuje, jakis album, albo modele autek,.......nie wiem co Twoj maz lubi???sama wiesz najlepiej:-D

u nas choinka tez juz od wczoraj stoi, sliczna, duza, zloto-czerwona

ciastkeczka musze znowu upiec, bo moje chlopaki wszystko zjedli i jak do kogos idziemy w odwiedziny, to tez torebeczka bralam, no i skonczyly sie szybko

teraz jeszcze ostatnie sprzatania, karpie tez juz zamowilam....Swieta jak dla mnie moga przyjsc:-)

wczoraj bylam z moim Maxiem w teatrze na "Czarowniku z Oz" - super przedstawienie, dzieciaki strasznie fajnie sie smialy i klaskaly, musimy czesciej cos takiego robic:-)

ja jutro wyjezdzam...ZDROWYCH i WESOLYCH SWIAT dziewczyny!!! do napisania prawdopodobnie po swietach albo i NOWYM ROKU!!!

Moje Mile!
zycze Wam wszystkim, waszym slicznym dzieciaczkom i mezom radosnych i zdrowych Swiat!
i niech Wam sie spelnia wszystkie marzenia w Nowym Roku!

ja zostaje w Niemczech i czekam tutaj na moja rodzinke, a wszystkie wyjezdzajace - szczesliwej podrozy i milego spotkania z Waszymi bliskimi:-)

A ja jeszcze nie wiem czy dzis wyjezdzam czy jutro z rana ale juz teraz:

Zycze Wam i Waszym rodzinkom zdrowych ,pogodnych i wesolych swiat w rodzinnych atmoswerze...super prezentow i duzooooo sniegu:-)
Do uslyszenia !!!!!!!

Witam,
Adusia rozgosc sie u Nas
Ja dziewczyny juz w Polsce wyjechalismy w sobote:tak: ale ciezko tu do kompa sie dostac:tak:

My choinke tez kupilismy zywa i tez bedzie zloto czerwona:tak:Ubieramy w niedziele
Zycze Wam Zdrowych Wesolych Swiat i udanego Sylwestra.Oby Nowy Rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni:tak:

Czesc dziewczyny! dzis Wigilja, zyczymy wszystkim spokojnych, spedzonych w milej rodzinnej atmosferze Swiat oraz szczesliwego Nowego Roku.

reklama
Do góry