reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Widze dziewczyny, ze u was przygotowania do Swiat leca pelna para! a u nas nic jeszcze nie gotowe:-(, chyba juz czas najwyzszy przezwyciezyc lenistwo i zabrac sie za swiateczne porzadki. Prezentow tez jeszcze wszystkich nie mam, nie mam pojecia co kupic mezowi i tesciowej. Moze macie jakies pomysly?

reklama
Czesc Babeczki!
Witaj Adusia - fajnie, ze nasz wiecej :-), co do prezentow to to dla tesciowej kupuje raczej takie babskie prezenty (apaszka, torebka, kosmetyki), a jesli chodzi o meza to staram sie cos bardzo osobistego wybrac, cos co go interesuje, jakis album, albo modele autek,.......nie wiem co Twoj maz lubi???sama wiesz najlepiej:-D

u nas choinka tez juz od wczoraj stoi, sliczna, duza, zloto-czerwona

ciastkeczka musze znowu upiec, bo moje chlopaki wszystko zjedli i jak do kogos idziemy w odwiedziny, to tez torebeczka bralam, no i skonczyly sie szybko

teraz jeszcze ostatnie sprzatania, karpie tez juz zamowilam....Swieta jak dla mnie moga przyjsc:-)

wczoraj bylam z moim Maxiem w teatrze na "Czarowniku z Oz" - super przedstawienie, dzieciaki strasznie fajnie sie smialy i klaskaly, musimy czesciej cos takiego robic:-)

ja jutro wyjezdzam...ZDROWYCH i WESOLYCH SWIAT dziewczyny!!! do napisania prawdopodobnie po swietach albo i NOWYM ROKU!!!

Moje Mile!
zycze Wam wszystkim, waszym slicznym dzieciaczkom i mezom radosnych i zdrowych Swiat!
i niech Wam sie spelnia wszystkie marzenia w Nowym Roku!

ja zostaje w Niemczech i czekam tutaj na moja rodzinke, a wszystkie wyjezdzajace - szczesliwej podrozy i milego spotkania z Waszymi bliskimi:-)

A ja jeszcze nie wiem czy dzis wyjezdzam czy jutro z rana ale juz teraz:

Zycze Wam i Waszym rodzinkom zdrowych ,pogodnych i wesolych swiat w rodzinnych atmoswerze...super prezentow i duzooooo sniegu:-)
Do uslyszenia !!!!!!!

Witam,
Adusia rozgosc sie u Nas
Ja dziewczyny juz w Polsce wyjechalismy w sobote:tak: ale ciezko tu do kompa sie dostac:tak:

My choinke tez kupilismy zywa i tez bedzie zloto czerwona:tak:Ubieramy w niedziele
Zycze Wam Zdrowych Wesolych Swiat i udanego Sylwestra.Oby Nowy Rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni:tak:

Czesc dziewczyny! dzis Wigilja, zyczymy wszystkim spokojnych, spedzonych w milej rodzinnej atmosferze Swiat oraz szczesliwego Nowego Roku.

reklama
Do góry