reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dziekuje dziewczyny,jestescie super!!!!

Kotek co jest ciekawego w tym Rudesheim,nigdy tam nie bylismy,a mozna by pewnie jakas niedzielke wyskoczyc i milo czas spedzic. Wlasnie kotek,sobie zapomnialam,ze calkiem bliziutko mieszkamy,czasami jezdze do Kriflel,do STO taka bodowlana firma(no bo pochwale sie jestem dla meza zona i sekretarka,hihihi a on sie smieje,ze ma super sekretarke bo z nim spie,gotuje itd, tylko najgorsze sa wyplaty bo- ich brak,hihihihhih.
Lece do kuchni bo dzisiaj mnie natchnelo na sprzatanie, lodowke juz mam super blyszczaca teraz moze szafki.

Milego dzionka dla wszsystkich:-)

reklama
Dziewczyny, wiem, ze bardzo lubicie zdjecia, wiec wstawiam kilka z wczorajszego Sankt Martin w Maxia przedszkolu (Nikos tez mial swoja latarnie, ale zasnal w czasie spaceru, wiec go na zdjeciach nie ma)

dzieciaki fajnie spiewaly:-D

Załączniki

• DSC09135_2.JPG
    DSC09135_2.JPG
    463,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC09146_2.JPG
    DSC09146_2.JPG
    572,1 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC09160_2.JPG
    DSC09160_2.JPG
    556,2 KB · Wyświetleń: 27
Aga 29 i Pscola dzięki Wam Dziewczyny za pomoc, chyba jednak zasięgnę opinii innego lekarza ( podobno ten, który "prowadzi" Philipka jest jednym z lepszych...zresztą sama już nie wiem) .Piersią nigdy nie karmiłam, bo nie miałam pokarmu, mleko podaję mu dla hypoalergików... Myślę, że "tak mi się po prostu z tym moim synkiem trafiło". Podam przykład wczorajszo- dzisiejszy: obdził się dziś o północy i szalał do wpól do czwartej rano, oczywiście krzycząc. Następnie zasnął, by o wpół do siódmej rano się obudzić teraz właśnie znów się obudził po "aż 15 minutach" !!!!!!!!!! Ja oszaleję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze pragnę dodać, że pomimo iż dużo mi zwraca pokarmu, waży ponad 8 kg, jak na 5 cio miesięcznego szkrabka to dużo. Według opinii lekarza to wspaniale rozwinięte dziecko...Czyżbym więc to ja była niedorozwinięta, że oczekuję, iż mój synek pośpi w nocy "w jednym kawałku" aż 5 godzin?!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pozdrawiam Was wszystkie

Pscola super zdjatka!! Moj Erik ma dzisiaj Sankt Martin w zlobku, tez pojdziemy, obysmy tylko nie zapomnieli aparatu, bo trzeba bylo zdjatka porobic malemu i jego kompanom:tak:
Margott nie ma za co dziekowac! I nie daj sie zwariowac, niektore dzieci tak maja, ze wrzeszcza po calych dniach i nocach, tak miala niestety moja kumpelka przez pierwszy rok, a teraz zlote dziecko. Czasami to taka uroda:tak:

Margot, moze jak juz nie karmisz piersia, lepiej by wam bylo, gdybys przeniosla malego do jego pokoju, wtedy moze by sie wam tak nie budzil, a ty nie musialabys chodzic na paluszkach, by go nie obudzic. Ten placz to moze nietoleranja mleka, ktore mu podajesz, albo jakiegos jego skladnika. Nasz dal nam popalic przez pierwszy miesiac i okazalo sie, ze mial nietolerancje laktozy. Lekarz zaproponowal zmiane mleka na mleko ze zredukowana iloscia laktozy, mozna kupic tylko w aptece i przeszlo jak reka odjal. Oprocz tego Twoj maly moze miec jeszcze kolke, choc Ci tego nie zycze:no:. Ponoc nie wszystkie dzieci, majace kolke, "pozbywaja" sie jej w ciagu pierwszych trzech miesiecy, czasami sie zdarza, ze ten stan trwa dluzej, niestety. Lub ma synek taka nature;-);-). Ja tez przez pierwszy miesiac zycia Erika na rzesach juz chodzilam i myslalam, ze sie wykoncze, tym bardziej, ze nie mam tu nikogo, tak jak i Ty, kto mogl mnie odciazyc, maz musial juz po 2 tygodniach wrocic do pracy, a ja musialam jakos sobie radzic. Ty tez sobie poradzisz, zobaczysz!! Oprocz tego mozesz zasiegnac jeszcze porady innego pediatry,to na pewno nie zaszkodzi!! Trzymaj sie i glowa do gory!!:tak:
Aga 29 Proszę napisz mi, jak to mleko się nazywa??????Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny - a tak w ogóle macie super dzieciaczki i fajne fotki:-):-):-):-)!!!!! Kiedyś pokażę mój "egzemplarz", jak się nauczę zmniejszać zdjęcia do mikroskopijnej wielkości, bo te które mam są za duże:-:)-:)-:)-:)-(i nie chcą wchodzić....HHmm kolor włosów być może po raz kolejny dał znać o sobie:))))

Do góry