reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Aga29-super fotki,fajnie miec takie grono znajomych z dzieciaczkami...Mam nadzieje ze i na ktores urodziny mojej Noemi tez taka fajna "banda" sie zejdzie...A i jeszcze dodam ze fajne mieszkanko...marza mi sie takie wielkie okna:-)

Pscola-wasze zdjecia tez superasne...cudne takie lampiony...Pewie dzieciaki mialy radoche co?

Margot proponuje wejsc na Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki tam mozna fajnie zmiejszyc zdjecia....
i jak bedziesz je tu wklejac to zawsze na poczatku linka musi byc
B]  a na koncu [B]

reklama
Patrycja tez bym chciala takie mieszkanko:tak: a wlasciwie dom, ale niestety to juz jest zajete, przez moja kolezanke, wlasnie sie w zeszlym roku wybudowali i caly czas koncza. Ja tez sie ciesze, ze tyle fajnych ludzi sie poznaje i jeszcze na dodatek z dziecmi. My na urodziny Erika planujemy troche wiecej dzieci z rodzicami (ok.7), tyle sie ich nazbieralo:tak:;-):-D:-D
Margott to mleko, o ile mnie pamiec nie myli to NOVALAC B mozna dostac tylko w aptece, popytaj to Ci aptekarka powie, co i jak:tak:
My wlasnie wrocilismy z Sankt Martin bylo bardzo fajnie i zaczal padac sniezek:tak:

Dziekuje dziewczyny,jestescie super!!!!

Kotek co jest ciekawego w tym Rudesheim,nigdy tam nie bylismy,a mozna by pewnie jakas niedzielke wyskoczyc i milo czas spedzic. Wlasnie kotek,sobie zapomnialam,ze calkiem bliziutko mieszkamy,czasami jezdze do Kriflel,do STO taka bodowlana firma(no bo pochwale sie jestem dla meza zona i sekretarka,hihihi a on sie smieje,ze ma super sekretarke bo z nim spie,gotuje itd, tylko najgorsze sa wyplaty bo- ich brak,hihihihhih.
Lece do kuchni bo dzisiaj mnie natchnelo na sprzatanie, lodowke juz mam super blyszczaca teraz moze szafki.

Milego dzionka dla wszsystkich:-)
Agiagi tam jest taki punkt widokowy, jest tam jakis pomnik króla Wilhelma chyba czy jakos tak. Latem mozna tam wjechać kolejka linową teraz nie kursuje. Mam do tego miejsca sentyment bo mąż mnie tam zabrał gdy byłam pierwszy raz w Niemczech, jeszcze jako jego dziewczyna i od tego czasu regularnie tam jezdziliśmy. Firma sto wiem gdzie jest, jak już będę w Niemczech, czyli po Nowym Roku to musimy się spotkac;-).
Pscola, Aga fajne zdjęcia nie ma to jak imprezy w roli głównej z dzieciaczkami, takie sa najlepsze i na drugi dzien głowa nie boli;-):-D.
Margot ja niestety nie pomogę. Moja niunia miała kolki przez 1,5 miesiąca i potem same minęły, może u was te histerie też w koncu miną? Musisz to przetrwać, powodzenia:tak:.

Margott sliczny dzidzius!! Jejku kiedy to bylo jak moj byl taki malusi:szok::tak:;-) Tak wtedy wygladal ten moj dzidzius w dzien po narodzinach:tak::-)

reklama
ale sie rozpisalyscie!!!! fajowo!!!
AGIAGII trzymam tez za Ciebie kciuki!!! BEdzie wszystko dobrze!!!! Dbaj o siebie odpoczywaj i pisz...wtedy bedzie nieco latwiej!!!!:tak:

PSOLA fajne zdjecia dzieciaczkowi!!!!

AGA Eryczek sliczny chlopak!!!! jako dzidzius i teraz !!!!:-):tak:

MARGOTT powiem Ci ze wiem co czujesz...moja corcia tez nalezy do dzieciaczkow ktore na poczatku bardzo zle spaly i bardzo duzo plakaly potem sie to uregulowalo a ostatnio juz dlugi czas znow bardzo zle spala dlatego powoli ja ucze sama zasypiac i spac....

skoro lekarz mowi ze z synkiem (notabene sliczny chlopak!) wszystko w porzadku to znaczy ze ma taki temperament widocznie ze trudno sie ucisza i znajduje spokoj (jak moja LAila). trzeba nam duzo cierpliwoci...ale wzajemnie damy rade no nie?:tak::-D

Do góry