reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc, Anka fajne zdjecia:tak:, widac,ze sie chrzciny udaly:tak:
Patrycja jak zwykle poszalalas, nie ma to jak sexowna bielizna:tak::-)

U nas dzisiaj leje caly dzien, katastrofa. Eryk ma katar dosc duzy, juz tak od weekendu, wiec dzis nie poslalam go do zlobka, jutro tez go jeszcze przetrzymam. Dzisiaj juz jest duzo lepiej, bo katarek sie troche "zmniejszyl" ale niech juz calkiem przejdzie to wtedy pojdzie do dzieci. W domu zostal z nim maz.

reklama
Ania - zdjecia wlasnie obejrzalam - swietnie wszyscy wygladacie, Laura jak krolewna :-)

u mnie dzieci tez troche przeziebione, kaszelek - no coz, taka pora roku:sorry2:

no i jeszcze jedna wazna sprawa - CZESC wszystkim nowym dziewczynom - nasze forum sie zageszcza, fajnie :-D:-):-D:-)

niestety nikogo z moich okolic, no ale co sie odwlecze....:confused:

no to jak juz sie rozpisalam, to jeszcze obiecane zdjecia z naszego nowego dzieciecego pokoju - maz w koncu wczoraj pstryknal:-)
dzieci nie chcialy pozowac i schowaly sie pod koldre:-p

Załączniki

• DSC09074.JPG
    DSC09074.JPG
    320,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC09076.JPG
    DSC09076.JPG
    212,8 KB · Wyświetleń: 37
Anka ale niunia slicznie wygladala...!!!Z reszta wogole masz wspaniala core:tak:

Pscola fajny pokoik-a kto ma takie zdolnosci malarskie???:-)

no i jeszcze raz dziekuje zamile slowa a wszystkim chorowitka duzo zdrowka zycze!!!Niestetyy mnie rowniez dopadlo jakies cholerstwo-katar,bol gardla itd...:baffled:

PSCOLA bardzo fajnie urzadziliscie pokoik!!!!!

u nas przeziebienie mija u Laili i u mnie za to maz teraz ma ostra grype....:szok::baffled:
ech............

hej laseczki
witam nowe mamusie

aniu sliczne fotki z chrztu

pscola pokoj odjazdowy
#
a u mnie takie urwanie glowy , ze powoli nie wiem jak sie nazywam

latam po lekarzach zeby zalatwic ergoterapie dla syna , bo ma problemy w szkole z koncentracja i nie moge nic zalatwic , zastanawiam sie pomalu po co mam to pieprzone ubezpieczenie

i mamy mieszkanko

4 pokoje , 95 qm
i teraz powolutku urzadzamy albo lepiej powiedziec , ze remontujemy chcemy sie okolo 15 juz zaczac przeprowadzac juz powoli kartony pakuje
i mowie wam , ze juz bym chciala tam mieszkac

jak bedzie chwilka czasu skrobne wam cvos
a anie zapraszam do siebie jak juz bede na nowym
buhaha ale kiedy to bedzie

dzieki dziewczyny za mile slowa:-)
malunki na scianie to ja - ja tak lubie, nie tylko na scianie, ale rowniez na plotnie, tylko czasu mi brakuje:rofl2:
wczesniej stalo w tym miejscu lozeczko Nikosia, wiec bylo lepiej widac

Blond - gratulacje z mieszkania i milego pomieszkiwania
mam jeszcze do Ciebie prosbe-juz pisalam, ale chyba zapomnialas - napisz mi prosze telefon do polskiej szkoly - na maila nikt nie odpowiada - dziekuje:-D

reklama
Do góry