reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej

Aniu witaj w nasszym gronie;-)

Justys holera jutro do pracy musze no i dzis tez bylam a mialam miec wolne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::no::no::no::baffled::dull: no i nici z zakupow byly i sa:no::no::wściekła/y::wściekła/y::angry:

Za to musze sie pochwalic :Marie wyrzyna sie pierwszy zabek!!! dzis zauwazylam a juz od kilku nocy w nocy czesciej sie budzila i taka markotna byla a tu prosze jej pierwszy zabek wychodzi eh myslalam ze oszaleje z radochy jak go wyczulam;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-);-)

Justys ja dam jutro zanc czy w piatek wypali nam ten basen ...

Hej krecik jak tam Twoi mezczyzni ?

pozdrawiam wa goraco...

Eh a swoja droga co to za lato?pogoda jak na stare panny jak moja babcia mawia;-);-)slonce swieci i deszcz pada:no::no:;-):-D

reklama
witam dziewczynki
a wiec u nas wszystko ok mala jeszcze nic nie ma , a u malego juz powoli schodzi
emilka moja idzie do przedszkola od sierpnia ma miejsce w przedszkolu gdzie chodzil maurice mamy tam familien gruppe , a maurice idzie do 1 klasy
a mamusia chce do pracy

aniu witam ja czesto jestem w wevelinghofen u znajomej

odromne zyczenia dla alanka

hej wszystkim,

pogoda lepiej nie gadac...:no:
a to ci sie udalo Blond z przedszkolem...my juz jakis czas temu szukalismy, pytalismy sie i nigdzie nie ma miejsc...sa listy oczekujacych...dlugie ze szok, no nic czekamy, papiery zlozone, jeszcze troche emilka bedzie miec 3 latka- jakies 11 miesiecy:-), to wtedy latwiej z przedszkolem...
Zuza- wpisz sie na liste jak chcesz miec przedszkole za jakies 2 latka...:-D:-D:-D

fajnie ze te nasze dzieciaczki zdrowe, zdrowiejace i takie kochaniutke...

Czesc ANKA26,07
przeczytalam wlasnie, ze mieszkasz w Grevenbroich - ja nie (jestesmy z Regensburg), ale rodzina mojego meza mieszka tam, tj.mama, babcia, ciocia itp.i od czasu do czasu tam jezdzimy.
Grevenbroich jest badrzo fajnym, przyjemnym miasteczkiem :-)
trzymam kciuki za ostatnie tygodnie ciazy :-D
bedzie chlopiec czy dziewczynka?
pozdrawiam

heej wszystkim :-),

Zuza jak tam z naszym basenem ? bylas w miescie ? ja wczoraj kupilam sobie tez stroj 2-czesciowy, w c&a, mozna bylo osobno gore i dol skompletowac, napewno bys tez cos dla siebie znalazla...
a ja juz na walizkach siedze, po poludniu zaczne auto pakowac...bo niestety jest tego troche :szok:, ja zawsze jak wielblad jezdze do polski, a i jeszcze dach zamontowalismy na aucie ( bagaznik ) i tez bedzie caly zawalony, eh, tak juz bywa...:rofl2::tak::happy2:

co u was slychac ? jak dzieciaczki ? jak brzuszki ?
pogoda tez niezbyt... chociaz poki co sloneczko swieci- oby tak do wieczora...:-D

hej Kobietki.

Justys niebylam na zakupach a i nawet odpisac nie mialam iedy ze z basenu dzis nici:-:)no::no::no:

Jutro wybieram sie do Mainz przymusowo!!!musze dla malej kilka rzeczy kupic no i zobacze w c&a za strojem dla mnie:sorry2::baffled::-p:zawstydzona/y:;-)
musze mala nakrmic zmykam ...do pozniej...

trudno sie mowi, basen nie zajac nie ucieknie, ale jak wroce to musowo idziemy...

a ja juz wyszorowana i siedze spokojnie przy pc, dzieciaki leza w lozeczkach, emilka jezszce kilka razy bedzie wstawac sik- siku zrobic...zejdzie jej do 23 az wkoncu padnie... to sie nazywa bezstresowe wychowywanie:tak::confused::-D

no nic milego wieczorku !!!

Czesc kobietki,
dziekuje ze mile powitanie.
Jestem zmeczona juz cala ciaza mam nadzieje ze na dniach urodze.Mam gosci ale staram sie zagladac i czytac Wasze posty. Dzis kurczaczek w piekarniku z pieczarkami:tak:
Ja czekam na coreczke, ale czy to bedziue coreczka to sie okarze:-D tatus wybral imie mam byc LAURA:-)a jak by nam dzidzia zrobila psikusa to chyba Natan:tak: a to juz mamusia wybrala.
Zycze milego weekendu

reklama
czesc Ania,
bardzo ladne imiona - obydwa :-D
gdzie bedziesz rodzic - w Grevenbroich, czy moze w okolicy?
u nas jest wlasnie tesciowa (z Grevenbroich) w odwiedzinach
a my wybieramy sie tam w sierpniu, moze bedzie mozna sie spotkac?
zycze zdrowka na te ostatnie dni i trzymaj sie cieplo

Do góry