reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

witam was dziewczyny !!!
Krecik, jak moglas zapomniec...:-(, ja cie wszedzie szukalam -znalazlam juz wczesniej zdjecie maluszka, no super, maz cieszy sie, czy wolal dziewuszke ? slawek tez juz widzial dzidzie...cieszymy sie ze wszystko ok. jak alanek ? u nas ok, narazie mamy tesciow- do 1 lipca...:szok::-:)wściekła/y:, a potem 8 jade z dzieciakami do pl na cale wakacje, slawek ma do nas doleciec w ostatnim tygodniu i wspolnie mamy juz wracac...
Pscola, nie chce nic mowic, ale moj maz, jak jeszcze nie bylo nic wiadomo kto siedzi w brzuszku to wymyslil tez Maximusa, musze mu zaraz to powiedziec, bedzie szczesliwy, a natchnal go film gladiator, a u was skad ten pomysl ?

krecik - jezdzisz jeszcze autem ? bo tak sobie pomyslalam? ze moze bysmy sie spotkaly we trojke gdzies w okolicach zuzanny 236... zuzanna 236 co o tym myslisz? bo my z Krecikiem juz sie kiedys spotkalysmy w mainz...:-)
szkoda , ze tylko raz...

reklama
no niezupelnie mieszkam w okolicy: w Bawarii - przepiekny Regensburg :-)
imie Maximus wymyslilismy jeszcze zanim bylam w ciazy, w Bawarii jest bardzo duzo Maximilianow, nam sie to imie podobala, ale jak sie co drugi tak nazywa, to troche za duzo dobrego; a wiec szukalismy fajnej alternatywy i stad Maximus (oznacza "ten najwiekszy") :rofl2:

Ale oryginalne imie, hihi!!! Maximus!!! Ja uwielbiam rzadkie imiona!!!

Justynko, tak jezdze autkiem i bede na pewno jezdzic do konca ciazy!!! Pomysl ze spotkaniem super! Zobacze tylko czy mnie Kristi sama posci???!!!

jak chcesz chopczyka to do krecika, juz dwa wyprodukowane egzemplarze, wiec mozna przepis wziasc...hahaha

to jak z tym spotkaniem dziewczyny, kiedy i gdzie komu pasuje, a kiedy nie pasuje...u mnie tescie wiec jestem troche elastyczna...hahaha

Krecik dawaj przepis na chlopaka bo jak wyprobowany to i nawet nie odczekam tylko odrazu do roboty sie zabiore;);-):tak:;-):-):-):-)

to moze w sobote ?ja mala bede musiala z soba zabrac, bo bez niej jak narazie ani rusz (karmie piersia a o butelce nie ma mowy bo krzyk:wściekła/y::angry: jak stad do chin)

reklama
Do góry