reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
fajnie ze znalazlas.w kierunku Wörrstadt- Nierstein ,oppenheim.No wlasnie duzo polakow a jakos ciezko kogos znalesc,,,
a Ty w jakiej czesci Mainz mieszkasz?Ja odwiedzam mainz jak jezdze na zakupy i parkuje w malakovie albo przy kinie w mainz süd.a stad to skok do centrum.

hej wszystkim,

wkoncu chwilka spokoju :-D, tesciowie zabrali emilke na spacerek...odby dlugo spacerowali...hhahaha

a ja jakos nie mam nastroju do pisania, wybaczcie...

milego dnia !!!

Czesc Justyna i dziewczyny!
my mamy dwoch chlopcow:
Maximus ma 4 latka ( we wrzesniu skonczy 5)- chodzi do przedszkola
a Nikolasek ma 2 latka i 3 miesiace i jeszcze z nim jestem na urlopie wychowawczym. Cudne te moje chlopaczki, razem z mezem mam ich trojeczke w domu, wiec napewno dziewczynka dla wyrownania by sie przydala :sorry2:, poczekamy, zobaczymy...
zjdec i suwaczkow nie ma, bo niestety jeszcze nie probowalam jak sie to wstawia:eek:, ale nic straconego

milego dnia Wam zycze
Wiola = Pscola

Witam sie z wami i ja!! Jakos brzydko to o mnie swiadczy ale zapominam o tym watku!!!
Justynko Ciebie szczegolnie witam i az mi glupio ze sie nie odzywam!!! Widze ze mamy nowa kolezanke z niedalekich

No mam zdolne dziecko-wylaczylo mi kompa!!!

Mamy kolezanke z niedalekich stron!!! Fajnie!!!

Witam wszystkie nowe kolezanki i obiecuje zagladac czesciej

P.s bede miala drugiego synusia! Wszystko oki, tylko w dzien jest jakis niemrawy, kopanko zaczyna dopiero w nocy!!!

Krecik gratuluje drugiego synka.:tak:

My drugie dziecko planujemy dopiero za jakies 2-3 lata.Tzn.ja planuje, bo maz by chcial juz drugie teraz, ale jakos nie wyobrazam sobie miec takich 2 malutkich bablow naraz.​

reklama
Do góry