reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Aga dobry pomysl z ta przeprowadzka,ale chyba raczej nie do zrealizowania:-( .Przynajmniej chwilowo.
A co tu takie pustki,dziewczyny gdzie Wy jestescie:confused: .

HEJ wszystkim.mieszkamy w niemczech w solingen(kolo köln,düsseldorf)ja mieszkam tu od okolo 3 lat.moj maz od 5 roku zycia.mamy synka -maximilian-10mies.pozdrawiam
numer gg(3965375)jesli macie ochote odezwijcie sie!

czesc dziewczyny mam na imie Maja i od 4lat mieszkam z mezem Adamem w Dortmundzie a od 6 tygodni jestesmy szczesliwymi rodzicami Laury:-D pozdrowionka i mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie

hej ,ma ktos ochote na gg.pogadac???moze sie lepiej poznamy...ja z solingen.pisalam wczesniej.gg3965375.a poza tym widze ,ze duzo was z moich okolic!fajnie
a co do zdiec to nie wiem jak sie je wysyla.jesli macie ochote zobaczyc albo pogadac to odezwijcie sie na gg.

pati, fajny ten twoj maxio

blond, jak tam imprezki w instytucie? dzieje sie cos?
moze jakas wystawa, to i z maluichem mozna zajrzec.

jak nas znowu sloneczko odwiedzi to zapraszamy na jakis weekendzik do nas. pochodzimy sobie nad renem i pojdziemy na dobre lody. co wy na to?

reklama
patichris
super synek

aga sto nie mam pojecia ostatnio tam nie zagladalam

spacerek chetnie ale po naszym urlopie to juz na pewno bedzie cieplutko
30 marca jedziemy na tydzien do szwajcarii , a potem na trzy tygodnie do polski , ale po urlopie chetna na wszystko

Do góry