reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
halo marta28
nazywam sie basia mieszkam w kaarst kolo neuss bardzo bym chciala dowiedziec sie wiecej o tych grupach dla maluszkow np.adres kiedy co i gdzie jestem mama 21 miesiecznej jasmin mieszkam w niemczech od 4 lat

kochana kliknij na lilypie.com i daj sobie na niemiecki jezyk i dalej wszystko juz jest opisane jak nie dasz rady to daj znac pomoge

cześć dziewczyny
szukam informacji odnośnie internetu w Niemczech, mój mąż jeździ tirem i chciałby taki do laptopa, niestety nie znamy języka niemieckiego i ciężko jest nam się cokolwiek na ten temat dowiedzieć. Interesuje nas cena , gdzie można go kupiś najkorzystniej oraz czy można go kupić bez abonamentu ( tak jak telefon na kartę)
będę wdzięczna za każdą informację
pozdrawiam

irmaa, z tego co slyszalam, to nie ma tego bez abonamentu. poza tym nawet telefony na karte wymagaja w niemczech "zameldowania" z dowodem.

no i po swietach, a my w daszym ciagu "wisimy" ze spotkaniem. teraz to sie oplaca jakiegos slonka doczekac i na ladny spacerek wyskoczyc. mozemy potem powybierac miedzy düsseldorfowska a kolonska promenada.
blond, daj znac jak sie odbywaja w poslkim instytucie njakies fajne imprezki, to sie moze jakos spontanicznie uda podczas ukulturalniania.:-D

do siego dziewczyny , troche spoznione :baffled:
a na poczatek karnawalu:
Image-4D4A2B63913811DB.jpg

reklama
Do góry