reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Justynko, dziekuje za gratulacje!!! Co do Mainz to moge powiedziec to samo!!! Uwielbiam to miasto!!! A co do spacerku albo spotkania to mam nadzieje ze niebawem sie nam uda!!! Pogoda coraz piekniejsza wiec mozna to wykorzystac!!!

reklama
Serdecznie witam wszystkie mamusie:-)
Mieszkam w okolicy Köln od sierpnia (moj maz jest tu 4 lata) W lipcu zostane mama 2 wspanialych chlopcow:tak: :tak:

Ale tu cichutko... Dzis bylam na kontroli u gin i bardzo sie ciesze bo jest wszystko ok!!:-) :-) Chlopcy maja juz ponad kilogram (kazdy oczywiscie) i dobrze sie rozwijaja:-D
A ja czuje sie dosc dobrze tylko czasem mi juz ciezko...
A tak wogole to zauwazylam tu duzo mamus z moich okolic a nikt sie nie oddzywa. Kobietki odezwijcie sie;-)

Hej Anulka26, to super ze wszystko ok, napewno jestes troche spokojniejsza. Ja uwielbialam patrzec na moje malenstwa w brzuszku, to takie piekne i fascynujace. Trzymam kciuki za dzidziusie !!!

Witam:-) Dokladnie mieszkam w Bergisch Gladbach:tak:
Justyna- ja zawsze czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte a jak gin. powie, ze ok. to kamien z serca!!
Blond- ale fajnie, ze w Polsce bylas. Tez chetnie bym pojechala ale sie boje i dopiero po porodzie planujamy urlop.

reklama
kochana anulko ja jechalam jeszcze w grudniu7 na swieta a w lutym zeszszlego roku urodzila sie emilka
takze ja wysoko w ciazy dalam rade to dasz i ty

Do góry