Justynko, dziekuje za gratulacje!!! Co do Mainz to moge powiedziec to samo!!! Uwielbiam to miasto!!! A co do spacerku albo spotkania to mam nadzieje ze niebawem sie nam uda!!! Pogoda coraz piekniejsza wiec mozna to wykorzystac!!!
reklama
justyna-mainz
Fanka BB :)
Hej Kreciku , a moze mielibyscie ochote na grilla ? albo wspolnie gdzies wyskoczyc ? Okolice sa piekne, wiec nie trzeba nigdzie daleko jechac. Tutaj jest moj mail, justyna.sznurczak@gmx.de, jak cos to pisz ! :-)
justyna-mainz
Hej Anulka26, gratulacje ! Jak samopoczucie ?
Kreciku, co u ciebie ? wszystko ok ? nic nie piszesz ...
Kreciku, co u ciebie ? wszystko ok ? nic nie piszesz ...
Ale tu cichutko... Dzis bylam na kontroli u gin i bardzo sie ciesze bo jest wszystko ok!!:-) :-) Chlopcy maja juz ponad kilogram (kazdy oczywiscie) i dobrze sie rozwijaja
A ja czuje sie dosc dobrze tylko czasem mi juz ciezko...
A tak wogole to zauwazylam tu duzo mamus z moich okolic a nikt sie nie oddzywa. Kobietki odezwijcie sie;-)
A ja czuje sie dosc dobrze tylko czasem mi juz ciezko...
A tak wogole to zauwazylam tu duzo mamus z moich okolic a nikt sie nie oddzywa. Kobietki odezwijcie sie;-)
justyna-mainz
Hej Anulka26, to super ze wszystko ok, napewno jestes troche spokojniejsza. Ja uwielbialam patrzec na moje malenstwa w brzuszku, to takie piekne i fascynujace. Trzymam kciuki za dzidziusie !!!
blond
mama dwoch urwiskow
witajcie ja sie nie odzywalam , bow polsce goscilam i dziosiaj dopiero przyjechalam.
anulka skad dokladnie jestes?
anulka skad dokladnie jestes?
justyna-mainz
Hej Blond, widze ze Twoja corusia to tez Emilka, fajnie, moja w czerwcu bedzie miec juz 2 latka.
Witam:-) Dokladnie mieszkam w Bergisch Gladbach
Justyna- ja zawsze czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte a jak gin. powie, ze ok. to kamien z serca!!
Blond- ale fajnie, ze w Polsce bylas. Tez chetnie bym pojechala ale sie boje i dopiero po porodzie planujamy urlop.
Justyna- ja zawsze czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte a jak gin. powie, ze ok. to kamien z serca!!
Blond- ale fajnie, ze w Polsce bylas. Tez chetnie bym pojechala ale sie boje i dopiero po porodzie planujamy urlop.
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
kochana anulko ja jechalam jeszcze w grudniu7 na swieta a w lutym zeszszlego roku urodzila sie emilka
takze ja wysoko w ciazy dalam rade to dasz i ty
takze ja wysoko w ciazy dalam rade to dasz i ty