reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc, u nas slonce swieci, ale jest zimno. MOze pozniej wyskoczymy gdzies na spacerek, bo teraz musze sie troche pobyczyc, jak maly spi. Madzia my do Othmarschen mamy gdzies 10-15 minut samochodem, wlasnie wczoraj tam sie goscilismy u znajomych:tak:
Kupilam malemu wkoncu kombinezon na zime, jeszcze tylko jakies kozaczki musze ustrzelic:tak:;-)Chyba mu wezme rozmiar wieksze, teraz nosi 23 wiec chyba kupie na 24:baffled::baffled:

reklama
hej.

u nas tez dzis deszczowo wiec siedzielismy w domu.ukrecilam placek z jablkami i o dziwo dalam malej na sprubowanie i smakowalo jej a jak tak to nic jesc nie chce tylko mleczko od mamuni.
Tez musze dla malej kombinezon kupic no i dla siebie jakas fajna kurtke bo moja z zeszlego roku odpada teraz to by slonia tam zmiescil :-D:-D:-D

pozdrwiam goraco

Justyno witaj !!
My wczoraj bylysmy u lekarza Laura dostala inhalacje bo kaszelek ciezko sie odrywal i biedaczka sie meczyla teraz widze ze juz troszke lepiej.Oby tak dalej bo w Sobote chrzciny.
A tu co tak umilklo?
Gdzie sie podzialyscie czyzby ta pogoda??

czesc wszystkim mamusiom!!!!
czy sa tu moze jakies mamuski lub przyszle mamuski z okolic wiesbaden,frankfurt , mainz??????? super by bylo jakby jakies osobki z tych okolic sie znalazly

Agiagi witaj ja jestem z okolic Frankfurtu tylko że do końca roku przebywam w Polsce. A Ty skąd dokładnie jesteś?
Ania dużo zdrówka dla Laury żeby do soboty wyzdrowiała;-).

Kurcze nic mi się nie chce ostatnio, chyba przez tą pogodę za oknem ciągle szaro, jeszcze czeka nas zmiana czasu to już w ogóle będzie szybko ciemno. Laura coś ostatnio marudzi i albo spać nie chce albo potem nadrabia i śpi pół dnia a ja nie moge jej przestawić.

No niestety za oknem pogoda do kitu ja nie lubie zimy wiec zdecydoiwanie preferuje ciepelko.
Kotek czy masz taki codzienny rytual dla Laury? chodzi mi o kapiel m,leczko i lozeczko_O kured co za rym mi tu wyszedl:-D
Dziekuje za zdrowko dla Laury bardzo sie przyda.

reklama
Czesc Kobitki,
Ania - ja kiedys tez dostalam inhalacje dla chlopcow na przeziebienie, bo za dlugo sie ciagnelo - pomoglo - mam nadzieje, ze u Was tez szybko zadziala
co wlewasz do inhalowania?

Justynka - fajnie ze jestes, juz myslalam, ze nas opuscilas, albo gdzies indziej sie przenioslas, tak dlugo byliscie w Polsce?

pokoj dzieciecy juz gotowy, ale nie moge sie zebrac, by zrobic pare zdjec, lenistwo.....:tak:

trzymajcie sie cieplo:rofl2:

Do góry