reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Hej dziewczyny jakos nie miałam ostatnio weny do pisania!
Zuzanna spóźnione życzenia dla córeczki z okazji chrztu:-).
Hausfrau nie pamietam czy juz Ci gratulowałam znalezienia pracy teraz tylko życze powodzenia i samych sukcesów;-).
Anka, Patrycja przyjemnego wieczoru , na pewno taki bedzie;-):-D.
U nas od paru dni śliczna pogoda ponad 20 stopni więc korzystam jeszcze ze słoneczka i jak tylko mogę to sie opalam. Wczoraj byłam na zakupach kupiłam w końcu troche ciuszków, za 2 tygodnie do fryzjera i w między czasie jeszcze kosmetyczka i może solarium (w końcu trzeba przygotować się na przyjazd męża;-)).
Wszystkim urlopującym się lub zamierzającym się urlopowac słodkiego leniuchowania a reszcie życze dobrej nocy.

Hejka
posprzatalam i teraz poczekam az Laura sie obudzi zeby ja ubrac i wyjsc na spacerek:tak: zrobimy zakupki
Wczoraj umowilam fryzjera na za tydzien w czwartek oczywiscie w Polsce:tak: niemoge sie doczekac Na solke na razie nie musze isc bo jeszcze jestem brazowa wiec pojde przed samym weselem
Kotek korzystaj puki mozesz !!
Milego dnia

Ania - wlasnie w galerii zdjec obejrzalam sobie Twoje wszystkie fotki, no i jak juz tam w komentarzach napisalam: Laura taka sliczna, ze trzeba bedzie ja zarezerwowac dla ktoregos z moich chlopacow :-), co ty na to?
najbardziej podoba mi sie zdjecie nr.62 :laugh2:

Witam!!!!

A ja wlasnie gotuje obiadek...Tzn juz w sumie gotowy tylko ziemiaki wstawic...dzis u nas klopsy:-)
A moj adam poszedl na chwile z Noemi na spielplatz wiec mam chwilunie spokoju...Popijam wlasnie Cappuccino i rozkoszuje sie ta cisza:-)

Milego dnia

witam ponownie
wrocilysmy z zakupkow znow musialam kupic cos dla Laury

Pscola no mam nadzieje ze zarezerwujesz mi jednego bo gdzie ja znajde dla niej kandydata:-)
Ja tez kawusia i ciacho:tak:
Laura zasnela zmeczyla sie po potrafi trzymac grzechotke w rece i pcha ja do buzi ale nie umie sobie jej dobrzez wlozyc i sie wkurza

hej dziewczyny widze ze wszystkie lubimy ciasta i kawcie. ja pije zwykle bezkofeinowa coby Lailusia mogla spac lub cappucino (jak Patrycja)
anka26.07 ja tez obejrzalam wasza galerie. ile wazy Twoja coreczka! Wydaje sie taka duza!!!!no i oczywiscie sliczna z niej dziwewczynka!

Patrycja nie chwalilas sie jak weekend u tesciow?albo cos przeoczylam?....

reklama
Pscola-juz dzis nie proponuje cappuccino bo to juz chyba troche za pozno ale jutro napewno zaserwuje...:-)

Susumali-u tesciow bylo calkiem milo...pycha jedzonko,piekna pogoda wiec :wrocilismy dopiero w poniedzialek o 17:00 :-)

Do góry