reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Hej dziewczyny jakos nie miałam ostatnio weny do pisania!
Zuzanna spóźnione życzenia dla córeczki z okazji chrztu:-).
Hausfrau nie pamietam czy juz Ci gratulowałam znalezienia pracy teraz tylko życze powodzenia i samych sukcesów;-).
Anka, Patrycja przyjemnego wieczoru , na pewno taki bedzie;-):-D.
U nas od paru dni śliczna pogoda ponad 20 stopni więc korzystam jeszcze ze słoneczka i jak tylko mogę to sie opalam. Wczoraj byłam na zakupach kupiłam w końcu troche ciuszków, za 2 tygodnie do fryzjera i w między czasie jeszcze kosmetyczka i może solarium (w końcu trzeba przygotować się na przyjazd męża;-)).
Wszystkim urlopującym się lub zamierzającym się urlopowac słodkiego leniuchowania a reszcie życze dobrej nocy.

Hejka
posprzatalam i teraz poczekam az Laura sie obudzi zeby ja ubrac i wyjsc na spacerek:tak: zrobimy zakupki
Wczoraj umowilam fryzjera na za tydzien w czwartek oczywiscie w Polsce:tak: niemoge sie doczekac Na solke na razie nie musze isc bo jeszcze jestem brazowa wiec pojde przed samym weselem
Kotek korzystaj puki mozesz !!
Milego dnia

Ania - wlasnie w galerii zdjec obejrzalam sobie Twoje wszystkie fotki, no i jak juz tam w komentarzach napisalam: Laura taka sliczna, ze trzeba bedzie ja zarezerwowac dla ktoregos z moich chlopacow :-), co ty na to?
najbardziej podoba mi sie zdjecie nr.62 :laugh2:

Witam!!!!

A ja wlasnie gotuje obiadek...Tzn juz w sumie gotowy tylko ziemiaki wstawic...dzis u nas klopsy:-)
A moj adam poszedl na chwile z Noemi na spielplatz wiec mam chwilunie spokoju...Popijam wlasnie Cappuccino i rozkoszuje sie ta cisza:-)

Milego dnia

witam ponownie
wrocilysmy z zakupkow znow musialam kupic cos dla Laury

Pscola no mam nadzieje ze zarezerwujesz mi jednego bo gdzie ja znajde dla niej kandydata:-)
Ja tez kawusia i ciacho:tak:
Laura zasnela zmeczyla sie po potrafi trzymac grzechotke w rece i pcha ja do buzi ale nie umie sobie jej dobrzez wlozyc i sie wkurza

hej dziewczyny widze ze wszystkie lubimy ciasta i kawcie. ja pije zwykle bezkofeinowa coby Lailusia mogla spac lub cappucino (jak Patrycja)
anka26.07 ja tez obejrzalam wasza galerie. ile wazy Twoja coreczka! Wydaje sie taka duza!!!!no i oczywiscie sliczna z niej dziwewczynka!

Patrycja nie chwalilas sie jak weekend u tesciow?albo cos przeoczylam?....

reklama
Pscola-juz dzis nie proponuje cappuccino bo to juz chyba troche za pozno ale jutro napewno zaserwuje...:-)

Susumali-u tesciow bylo calkiem milo...pycha jedzonko,piekna pogoda wiec :wrocilismy dopiero w poniedzialek o 17:00 :-)

Do góry