reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Joanna niemiecki sredni:-p zawsze biore kogos ze soba na wszelki wypadek:-) duzo rozumiem coraz wiecej mowie ale jednak zebym normalnie uderzyla w sympatyczna rozmowe to jeszcze nie hahaha

Hej :-)

Jak Wam weekend mija?
My wczoraj posiedzielismy z bratowa przy winku wieczorem... Po poludniu bylismy z moim A i mloda na zakupach... Ludzi full na maxa wiec nawet mi sie w ciuchach przebierac nie chcialo... Weszlam tylko do sklepu ze sprzeciorami i kupilam w ramach zdrowego odzywiania te trzy sprzeciory ;-) zaraz mam zamiar zafundowac sobie sok z marchwi :-) parowar ostatanio spalilam wiec musialam kupic nowy:-)

ULTRA COMPACT - Dampfgarer - Tefal Deutschland -

ELEA DUO - Entsafter/Zitruspressen - Tefal Deutschland -

KONTAKTGRILL 2IN1 - Kontakt-Grills - Tefal Deutschland -

No a jutro znowu fitness,we wtorek tez,w srode praca i wyjazd do pl. Wroce w nastepny wtorek albo w lany poniedzialek...zobaczymy jeszcze...Fajnie jakby sie pogoda poprawila bo wvczoraj to myslalam ze mi uszy odpadna taki mroz i wiatr! mimo slonca masakra jakas byla ,a tu jakies omamy chyba w tv. mialam bo -18 widzialam ze ma byc!!!!!!!!

Hej niedzielnie !!
my wczoraj bylismy w gosciach , troche popilam drinkow z kumplem..;-)
a dzis nudy i odpoczywanko w domu:-)
zaraz bede miala obiad kuraka dzis pieczonego , ziemniaki i mizeria :tak:

Pati ty wez z ta pogoda przestan gdzie ta wiosna do cholerki...rok temu rowno 24 marca robilismy pierwszego grila na dzialce i to jeszcze siedzialam sobie w krotkim rekawie ooo...a teraz masakra...

widze ze poszalas ze sprzetem hehe ty to sie katujesz tymi dietami,cwiczeniami haha ja bym nie wytrzymala tak...
ile ty kochana wazysz i ile masz wzrostu? bo mnie sie wydaje ze ty dobrze wygladasz szczuplutka jestes sexi jak sie patrzy :-D:-)...

Milej nudnej niedzieli laseczki !!:happy:

Owca zawsze wazylam 58-59 kg. ostatanio dobilam do 70 kg!!!!!!! a mam 168cm wzrostu... chce wazyc 60 kg :-) I powiem Ci ze sport zaczal mi sprawiac przyjemnosc...moze dlatego ze chodze na niego z moja psiapsiolka...Nasmiejemy sie... poplotkujemy i tak nam 1,5h do dwoch godzin na fitnesie zleci... i Ja Ci tez powiem z tym gotowaniem to tez fajna sprawa bo jem naprawde zdrowo... i wiem ze to tylko zaprocentuje na przyszlosc-czyli starosc :-) no a do celu mi zostalo 4,6 kg :-) ciekawe jak to bedzie...bo moj cel tu umiesniony brzuch,zero cellulitu :-) ladna pupa ;) dobra lece probowac mojego grilla-bede griloowac krewetki i cukinie :-D

To znowu ja
bylam godzine na ogrodzie z psem hehe na slonku fajnie ale jak zawieje to malo lba nie urwie :tak::-D

Pati to mamy tyle samo wzrostu :tak:
ja waze 60,5 kg i mi z tym dobrze tylko te sadelko mnie wnerwia :tak:
jak mi sie wylewa hehe :-D..ale tez nic z tym nie robie :baffled: nie chce mi sie cwiczyc...

No a 4 kg szybko ci zleci przy twoim regularnym fitnesie :-) i zdrowym jedzeniu :tak:

Wlasnie zajadam :-D mniammmmmmm kocham cukinie :-D i krewetki tez...a sok-mega...dalam jablka,marchew,buraczka,kiwi,pomarancza :-) chaba bede musiala teraz do turasow na zakupy wybierac po caly prowiant na soki :-D

reklama
ciekawie brzmi ten soczek z buraczkiem hmm...
ja to jestem za wygodna wole kupic gotowy sok choc wiem ze to nie to samo jak zrobisz sam...
ale nie chce mi sie robic takich rzeczy...:happy:

turasy maja fajne i tanie warzywa i owoce :tak: latem tez czesto u nich kupuje :tak:

Do góry