reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Uff...jakos przezylam ten kolchoz :-D bez krzykow ,wrzaskow sie nie obylo i bez fochow mojej mlodej :dry:nie lubi sie dzielic bo jedynaczka jest czy to taki wiek? hmm,kazde dziecko chyba pilnuje swojego albo?? pocieszcie mnie ;)

Co do urlopu to :cool: ja sie boje latac ... w samolocie do polski myslalam,ze umre a co dopiero jakbym miala leciec dalej??:szok: chyba ,ze walne cos przed lotem na uspokojenie ;-) ogolnie nie wiem nawet dokad mialabym leciec bo nie jestem obyta w tym temacie...bylam nad morzem tam gdzie da sie autem dojechac czyli w PL i Holandii...:-p

Zamowilam w zalando kurtke i dwie pary spodni...pogoda nie nastraja zeby po sklepach latac,zreszta w tym moim GM gow*o jest za przeproszeniem :dry:

Pati szczerzę to boje się z młodą jechać na zagraniczne . Mój mąż chce nad morzem w Polsce . A ja ? obojętnie gdzie byle by w końcu gdzieś jechać :-D !!! I właśnie w tym roku chciałam w lipcu nad Polskie morze i zwiedzić Szkocję we Wrześniu . Jak osiągnę ten cel to marzy mi się podróż autem do Bośni i Hercegowiny terenowym autem . Widziałam kiedyś album mamuśki z dzieckiem i owczarkiem niemieckim z takiej wyprawy , zakochałam się !!! Oczywiście jestem wygodnicka ale zdjęcia jakie oglądałam powaliły mnie i mam nadzieje że kiedyś zrealizuje to marzenie . Na drugim miejscu są Włochy i Chorwacja ;-) Od kiedy młoda jest na świece nie byłam na żadnych wakacjach. Przyczyną tego faktu nie jest dziecko tylko tak nam się zycie układało że zawsze ''coś''. Dlatego mam nadzieje że w tym roku mi się uda . Jeśli chodzi o ceny wakacji w PL a zagranica to wychodzi to samo , tym bardziej jak człowiek szuka jakieś alternatywy w razie nie pogody .

Ja dziś byłam okupić młodą , niestety dla siebie nic nie widziałam ciekawego , pozostało mi czekać jeszcze tydzień. Ale ciuszki i buty dla młodej bardzo mi się podobają więc cieszę się że przynajmniej jedna jest już okupiona .Muszę jej jeszcze czapke na wiosne kupić .

uciekam kochane :-D

Morgen :-)

My wczoraj rozgladalismy sie za urlopem... to co nam sie widzialo to nie dosc ze w granicach miedzy 4-5 tysiecy to jeszcze wszystko zajete!!!!!!!!!:szok::szok::szok: jezuuus -normalnie ludzie to juz dawno pobuchowali sobie urlopy chyba...

Mi sie marzy zrobic taka ture autem przez Paryz, Monaco,Cannes,Saint-Tropez i zakonczyc na Barcelonie :-) Ale to taka podroz bez mlodej :-) w kazdym miejscu po 2 dni :-) Ogolnie to jest tyle miejsc gdzie bym chciala byc... Ale jak widze te ceny np. Bali czy Curacao... Natazie bylam tylko w Chorwacji,Grecji, Bulgarii i Pradze ;) A Wy co zwiedzilyscie?

Ja spijam kawe,potem sie ogarne i na 11:00 lece na fitness :-)

Witam Kobietki kochane :-)
Właśnie pije sobie małą poranną kawkę z mlekiem :)
Zaraz zaczynam porządki na jutro robić, bo goście się zlecą.

Oj ja też bym pojechała na jakieś wakacje... moje aktualne wyjazdy zawsze się kończyły Polska-Niemcy, Niemcy-Polska, haha... dalej nie byłam... ale do Paryża bym chciała lecieć...:tak:A najbardziej na jakieś tropikalne wyspy... cóż w tym roku to odpada... moje wakacje spędze w szpitalu na porodówce...he

hej ja tez juz po sniadanku kawa wypita zastanawiam sie co tu dzis naszykowac na obiad:baffled: jak codzien ten sam problem:blink:

Adasiek dzisiaj czeka na paczke wiec zeby szybciej mu zlecialo to juz o 6 chcial do przedszkola leciec :-D

A o 14 mam wizyte u dentysty a o 18.15 mam wizyte u gina :-)

Co do wakacji my wkoncu napewno nic nie wiemy mielismy jechac do Wloch na tydzien a teraz nie wiemy:-p

Hallo
:-)
Delfin nam tez sie wlasnie tak ukladalo,ze nie dalo rady nigdzie pojechac bo kasa szla w budowe i remonty...taras itd. miec cos swojego niestety-trzeba miec i kase i czas zeby upiekszac... a mialam wybor jechac sobie na wakacje a wrocic i miec dalej rozpizdziel i nic nie zrobione to wolalam nigdzie nie jechac.Tyle co na weekend wyskoczylim do Holandii w tamtym roku...

U nas dzisiaj -10 rano bylo... auto musialam odmrazac,ale wole to niz odsniezanie... bo nie da sie bez butow calych w sniegu do auta wejsc,drzwi sie otwiera to sieg do srodka wpada,wszystko mokre ..aaaa!! :crazy:

Dzis chyba ja gotuje ogorkowa :-) mam cala duza butle 5 litrow ogorow kiszonych :-D

Kamilka jak tam po Twoich dwoch wizytach ?? tez musialabym sie do dentysyty wybrac ... chcialabym zabki wybielic,orientujecie sie moze ile taki zabieg w gabinecie kosztuje??

Dopijam kawke,zaraz malne oko i nie wiem...chyba na solarium skocze ,lepiej teraz bo wieczorem moje ulubione lawki zawsze zajete.

Udanego weekendu kobitki ;)

Witam się z rana
zjadłam śniadanie i zalegam z książką
Mąż wczoraj kupił materac do sypialni, łóżeczko dla Maleńśtwa, odkurzacz, żelazko...
coraz bliżej wyprowadzki, zaczynam trząść dupką :-p

reklama
Hej laseczki

Ale jestem szczesliwa!!!!

U dentysty supoer zrobiła mi bardzo szybciutko zeba i wyczyscila mi z kamienia:szok: u mnie w Kielcach bylo nierealne bez zaplaty!
jolit mnie zaproponowaly bo mam ladne proste zeby i stwierdzila ze szkoda tych od kawowych zazólcen i powiedziala ze 70 euro to kosztuje:-) i zrobie sobie na lato moze w czerwcu machne:tak:

Co do gina malenstwo rosnie jest wszystko dobrze serduszko bije :tak:mam nadal zyc jak zyje :-)
Zdjecia mam niewyrazne jakos lekarka mierzyla a potem zle ustawila bo widac juz ladna fasolinke:tak: 2013-03-22 09.55.41.jpg2013-03-22 09.55.19.jpg Tu my pierwsze zdjecie z wczoraj a drugie z 5.03

A ja od dzisiaj mam powera i sprzatam piore i szykuje pomalu nas do wyjazdu:)

Załączniki

• 2013-03-22 09.55.19.jpg
    2013-03-22 09.55.19.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 38
  • 2013-03-22 09.55.41.jpg
    2013-03-22 09.55.41.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 37
Do góry