reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Witajcie

Ale dzis piekarnik szok... Adam jak nigdy dzis nie ma sil na wyglupy hehe siedzimy odpoczywamy

Magdalena juz wiem co to hahaha ale ja sie w to nie ubiore:-D Juz maz probowal mi to kupic ale nie dalo rady haha

Daj znac jak tam poszly zakupy;) Co do wycieczki to fakt ciezki orzech ja tez bym chyba wolala tam gdzie ty;) my to taka mozemy moze dopiero za rok szykowac:sorry2:

Hej:-)
A My w sobotę moczylismy się w basienie, a w słoncu było az 52 stopnie:szok:
A wczoraj za to dla odmiany całą noc i dzien lało i były burze:dry:

Kamilka cieszę się, ze udało Wam się znaleźc mieszkanie, oja pamiętam jak My szukalismy. Po trzech miesiącach miałam wszystkiego dosc:baffled: a jakie duże mieszkanko macie?

Magdalena oj ja tez bym wolała Sycylie:tak: ale My tez wakacje dopiero w przyszłym roku, bo w tym urlop nam się rozszedł na nieplanowane (niestety zawsze smutne) wyjazdy do Polski. Ale przyszłe wakacje napewno spędzimy gdzies nad cieplutkim morzem:-p

Hej dziewczyny :-D
Ostatnio wogole nie mam checi na kompa...tak czasami poczytam ,ale juz checi do pisania mi nie starcza...Jutro wydelegowuje mloda na 5 dni do Pl.a my zostajemy sami...Chcemy jeden dzien poswiecic na zmiany w Noemi pokoju...szafa,lozko,biurko,regal i malowanie...no a potem jeszcze te wszystkie szpargaly i ciuuchy poukladac ;) Jak mloda wroci zaraz zabieram ja na zakupy...trzeba kupic tornister i cala ta liste potrzebnych rzeczy...

Nam z urlopem tez nie wypalilo...i nie wiem czy w tym roku sie doczekam...Pracy moj A ma w firmie codziennie do nocy...A ja juz sie zastanawiam czy wogole faceta mam :-D Moze w pazdzierniku sie uda jak mloda bedzie miala ferie...Niestety skonczyly sie dobre czasy i teraz tylko bedziemy mogli jezdzic jak Noemi bedzie miala wolne od szkoly...

A tak ogolnie to fajnie ,ze udalo sie Wam dziewczyny spotkac :) Ja tu poznalam kolejne dwie fajne polki i tak ciagle kawka,plotki place zabaw z dzieciakami :)
Pozdrowionka :) postaram sie tu bywac czesciej ;)

Witajcie

U nas kolejny dzien skwaru normalnie mozna sie usmazyc i udusic:/

Agita- u nas wyszlo tak ze ogladalismy dom a ze bylo duzo chetnych to pani zaproponowala mieszkanie ze jak sie spodoba to tam bedziemy pierwsi:) pojechalismy spodobalo nam sie i zaklepalismy:) mieszkanie ma 63 m 3 pokoje i jest w malym bloczku 6 rodzin jest w klatce:) okolica tez jest piekna bo w.zaciszu i do przedszkola 5 min pieszo a do centrum 10... W przyszlosci bedziemy szukac domku:)

Witam ale cisza tu..jak makiem zasial :-D
u mnie wekend nudny bo m sie pochorowal to w domu siedzielismy
w sobote lezal z goraczka a w ndz doszedl bol zeba i trwa do dzis...
bylismy u dentysty dostal leki przeciwbolowe i antybiotyk
bo ma zapalenie juz,a w czwartek do chirurga termin na wyrwanie go :tak:
jest to zab madrosci wiec pewnie bedzie bolalo wspolczuje mu..
widze jak chlop sie meczy nie je od 2 dni ledwo pije bo nic przelknac nie moze...
oby tabletki narazie pomogly...

a tak to bez zmian :tak:

Karamija jak tam daj znac widzialam fotki na fb sliczny synus :tak:jak sobie radzisz?? i jak porod dawaj jakies relacje :tak:
Kamilka wyjezdzasz juz na stale rozumiem??..
Pati i jak remoncik gotowy?? pochwal sie co tam zrobilas w pokoiku mlodej dawaj moze jakies foty co..:tak:

Dzieciaki lataja pod blokiem a ja pieke steki w piekarniku ktore mialy byc wczoraj na grilu ktory nie wypalil..
tylko pewnie bede je teraz sama jadla :rofl2:

reklama
Witajcie

Owca-tak juz na stale jedziemy;) maz wczoraj dostal klucze do mieszkania:) Dzisiaj juz plojechal mial dac znac jak sie rozpakuje:)

a ja skonczylam pakowanie mieszkania tu i za tydz wszystko juz na ciezarowke i w droge:) a sama z Adaskiem i narazie z tesciowa jedziemy wstepnie 4 sierpnia:)

Do góry