Bluetooth nie mam jeszcze gina na oku...moja tesciowa mieszka na Steglitz i tam na bank nie chcemy mieszkac hehe bo moj M.mowi,ze nie wytrzymal by tego psychicznie...wiec szukamy czegos dalej;-) poczytam zaraz o tym szpitalu dziekuje:*
reklama
No to wyprowadzcie sie na Zehlendorf jesli chcecie daleko od tesciowej Nie ma za co. Ja co prawda rodzilam DRK Kliniken Berlin: Gynäkologie und Geburtshilfe
Co do oddzialu polozniczego i porodu to nie moge narzekac ale potem, na oddziale to juz bywalo roznie wiec nie kazdemu sie moze podobac ale jak wszystko ma swoje blaski i cienie.
Co do oddzialu polozniczego i porodu to nie moge narzekac ale potem, na oddziale to juz bywalo roznie wiec nie kazdemu sie moze podobac ale jak wszystko ma swoje blaski i cienie.
K
karolina1978
Gość
Kurde cos mi sie pierniczy i juz trzci raz pisze tego posta.Zaniedbywalam Was cos ostantio.
Patti widze ze poszalals zakupowo ostatnio.
Witam tez nowe laski.
Patti i Alex wyscie ostatnio pisaly o lodowkach.Ja musze nowa kupic i chcialam zasiegnac waszej opini.W sklepie taka podwojna wyglada na troszke mniejsza niz w kuchni metr na metr.Ale chyba sie na taka zdecyduje bo porostu nie mieszcze sie w normalna.Mozecie mi pokazac na zdjeciach wasze?I np was albo dzieci na tle zebym mogla sobie wyobrazic?I jakiej marki sa wasze?
Bylabym wdzieczna za dobra rade
Eliza a jak rodzic to tylko w szpitalu ,gdzie jest oddzal neantologi czy jak to sie pisze.
ym
Patti widze ze poszalals zakupowo ostatnio.
Witam tez nowe laski.
Patti i Alex wyscie ostatnio pisaly o lodowkach.Ja musze nowa kupic i chcialam zasiegnac waszej opini.W sklepie taka podwojna wyglada na troszke mniejsza niz w kuchni metr na metr.Ale chyba sie na taka zdecyduje bo porostu nie mieszcze sie w normalna.Mozecie mi pokazac na zdjeciach wasze?I np was albo dzieci na tle zebym mogla sobie wyobrazic?I jakiej marki sa wasze?
Bylabym wdzieczna za dobra rade
Eliza a jak rodzic to tylko w szpitalu ,gdzie jest oddzal neantologi czy jak to sie pisze.
ym
alexandra_73
Fanka BB :)
witam kaffffkowo,
oj,oj...stale cos kupujecie
karo - masz na mysli side by side??? jest praktyczny,zwlaszcza jak sie ma bande...juz robie foto extra for you
oj,oj...stale cos kupujecie
karo - masz na mysli side by side??? jest praktyczny,zwlaszcza jak sie ma bande...juz robie foto extra for you
alexandra_73
Fanka BB :)
Hello ello :-):-)
ja mam dzis mlodego w domu bo dostal w nocy rozwolnienie hehe latal z 5 razy ale narazie spokoj chyba przeszlo..
kurka pogoda ble pada caly czas
ja mam zwykla lodowke tzn.pojedyncza jakos te podwojne nie przemawiaja do mnie bo jak w sklepie ogladalam,otwieralam to takie to w srodku waskie te poleczki itd..wole normalna ale zreszta ja mam tak mala kuchnie ze nawet podwojna by mi sie nie zmiescila
to moja mala kuchnia haha ...jak widzicie u mnie przewaza minimalizm
ja mam dzis mlodego w domu bo dostal w nocy rozwolnienie hehe latal z 5 razy ale narazie spokoj chyba przeszlo..
kurka pogoda ble pada caly czas
ja mam zwykla lodowke tzn.pojedyncza jakos te podwojne nie przemawiaja do mnie bo jak w sklepie ogladalam,otwieralam to takie to w srodku waskie te poleczki itd..wole normalna ale zreszta ja mam tak mala kuchnie ze nawet podwojna by mi sie nie zmiescila
to moja mala kuchnia haha ...jak widzicie u mnie przewaza minimalizm
Załączniki
K
karolina1978
Gość
Alex,Owca dzieki za zdjecia.Patti a u ciebie jak to wyglada?
reklama