reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Eliza milo Cie zobaczyc :-)
Kama no moje rytmy-latynoskie-lubie i powinien mnie do teledysku wziasc!!!
Wysprzatalam dzis piekarnik-prawie lsni ;-D pranie zrobilam,lista zakupow na urodziny gotowa prawie tez-z kartka zawsze lepiej-wtedy prawie zawsze niczego mi nie zabraknie...
A teraz smigam po mloda...
Odchudzam sie dzis-na sniadanie mandarynki,potem na drugie jablko i pomarancz ,a na obiad szpinak
Mam zamiar wystapic na poczatku urodzin w sukiencewiec brzuch musze troche wciagnac do soboty potem sie przebiore bo jak ja zaczynam tanczyc-a üplany sa-to nawet po scianach i suficie skacze wiec wtedy brocha musi byc dobrze zakryta
Kama no moje rytmy-latynoskie-lubie i powinien mnie do teledysku wziasc!!!
Wysprzatalam dzis piekarnik-prawie lsni ;-D pranie zrobilam,lista zakupow na urodziny gotowa prawie tez-z kartka zawsze lepiej-wtedy prawie zawsze niczego mi nie zabraknie...
A teraz smigam po mloda...
Odchudzam sie dzis-na sniadanie mandarynki,potem na drugie jablko i pomarancz ,a na obiad szpinak
Mam zamiar wystapic na poczatku urodzin w sukiencewiec brzuch musze troche wciagnac do soboty potem sie przebiore bo jak ja zaczynam tanczyc-a üplany sa-to nawet po scianach i suficie skacze wiec wtedy brocha musi byc dobrze zakryta
kama
Fanka BB :)
Pati a nie jestes w tym teledysku?no to mi sie znowu przewidzialo to ty z tym tancem masz tak samo jak ja
Eliza postaram sie ale w przyszlym roku,teraz w planach slub i weselicho,poki co jak widze jak Majka broi za trzech to odechciewa mi sie kolejnego dziecka;-)
Eliza postaram sie ale w przyszlym roku,teraz w planach slub i weselicho,poki co jak widze jak Majka broi za trzech to odechciewa mi sie kolejnego dziecka;-)
a moj,co to za niesmak
koscielny bo cywilny byl juz dawno temu;-)
aaa takie buty a to bedzie impra
sukienka juz wybrana??
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jak to kamery nie-a kto bedzie po latach jako prababka pokazywal wnukom jakim to sie bylo pieknym,zwinnym i rzeskim? :-)cos ty najpierw schudnac musze
na sukienke mam jeszcze czas,teraz wybieramy sale,zespol,fotografa,bo kamery nie chce