reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc dziewczyny-Wrocilam cala i zdrowa chodz droga powrotna byla masakryczna-mgla i widocznosc na 10 metrow max czasami ze w slepo jechalam 10 h na godzine...Ogolnie wszystko gut...nakupowalam sobie ksiazek,troche ciuchow ;) zapas herbaty w ulubionej herbaciarni...mloda przeziebiona-wiec kuruje ja w domu...

Madzia -Gabinia-wyrazy wspolczucia
[*]- uwazajcie na drogach!!! szerokosci_!!!!!

Witam nowe mamy...Co do szczepionek to tu program troche inny z tego co wiem bo my tu mamy za darmo...No i macie napewno ksiazeczke szczepien wiec z taka udac nalezy sie do lekarza i on sam zobaczy co podane a co trzeba podac...

Bluetooth- sprobuj zmienic mleko i kup na wlasna reke te krople co dziewczyny polecaja...moze najpierw kropelki podaj a jak po 3 dniach nie zobaczysz rezultatu to moze warto zmienic mleko...Szkoda zeby niunia sie tak meczyla...w sumie obie sie meczycie... Mam nadzieje ze znajdziecie rozwiazanie!!!

Magdalena-ja w tym roku z kolei chce miec choinke fillet-roz plus zloto bo od lat mam zloto i czerwien :-) plus jakies kremelki z reniferkami,bialo-czerwone gwiazdki ;) wiec w tym roku cos innego :)

W koncu kupilismy pralke-no i stanelo na siemens...w sklepie polecali...kosztowala tylko 700euro... no i jak bysmy chcieli takie funkcje w Miele to musielibysmy wydac jeszcze raz tyle...stwierdzlam ze kurcze jak tak polecaja to bedzie dobra :)

No to tak na szybkiego co i jak... do pozniej...
No i Jolka powiedzialas A to powiedz B :)

reklama
Hello ja tez wrocilam w niedziele :tak::tak:

Pati dzialasz cos z tym watkiem zamknietym??...:baffled: mozna by bylo wiecej napisac a tu tak nie pewnie :-pze ktos cos podczyta
moze wtedy jola by powiedziala B :-D zartuje haha ale dzialaj kochana...

uciekam do garow a potem do lekarza po skierowanie z mloda :tak:

Ostatnia edycja:
jezeli na tyle potraficie mi zaufac to jak moge zadzialac

bylam z Maja na szczepienie,dwa wklucia ,biedna tak sie zaniosla ze lekarka musila ja krztusic,ja spanikowana totalnie,wrocilysmy do domu,zjadla,podalam czopka i zasnela gwiazka moja kochana.mam nadzieje ze nie bedzie zadnych skutkow ubocznych bo w piatek na slub mamy isc.

bylam z Maja na szczepienie,dwa wklucia ,biedna tak sie zaniosla ze lekarka musila ja krztusic,ja spanikowana totalnie,wrocilysmy do domu,zjadla,podalam czopka i zasnela gwiazka moja kochana.mam nadzieje ze nie bedzie zadnych skutkow ubocznych bo w piatek na slub mamy isc.

Jestem ZA :tak::tak::tak:

mojego kłuli najpierw 4 razy teraz dwa razy po nóżkach :(... bidulek
ale na nastepny raz kupię plastry emla podobno działają ;)

reklama
gabinia nie slyszalam jeszcze o tych plastrach:baffled:zacofana matka ze mnie:-D
u nas pierwsze szczepienie tez bylo z dwoma kluciami a pozniej juz po jednym i teraz znowu dwa, bo to byla dawka przypominajaca tej pierwszej szczepionki - maslo maslane:-D naszczescie w styczniu czeka nas jeszcze jedno szczepienie z jednym kluciem i potem spokoj na kilka lat:sorry:

Maja dostala goraczki poszczepiennej i to zadziwiajaco szybko a wg lekarki nie miala miec zadnych skutkow ubocznych:baffled:

Do góry